Нов тираж на вулгарния роман СХЕМА от Веселин Стаменов!

 Вулгарният роман на годината! Една от най- четените и продава­ни книги в България – СХЕМА на нашия колега Веселин Стаменов, излезе днес с нов тираж, след като пилотния беше напълно из­черпан. Новината излезе първо на неговата авторска фейсбук страница – Веселин Стаменов – писател.

 Книгата е един от „топ“ про­дуктите в сайтовете за онлайн продажби store.bg и www.ozone. bg, също така поръчките от но­вия тираж не спират да валят на личната фейсбук страница на автора. Книгата СХЕМА е уни­кална по своя род, защото е една от малкото „забранени“ книги за продажба в мрежата за разпространение на печатни проду­кти в България. Тя видя бял свят миналата година и пър­вите и дни на съществуване, бяха белязани с изключителен скандал – вери­гата ХЕЛИКОН отказа да я раз­пространява с официално писмо до изда­телите от Топ Медия Пресс, въпреки, че преди това управителката на склада им госпожа Вълкова, зая­ви тираж за продажби.

 До ден днешен не стана ясно защо СХЕМА беше изгонена от официалната търговия, така как­то не става ясно защо преди дни беше свалено предаване на Ми­лен Цветков, например. Всички говорят за цензура, а не са прави – трябва да се говори за автоцен­зура, което е много по-страшно и скандално. Въпреки всич­ко обаче чита­телите се ока­заха по-силни от „силните на деня“, кои­то видимо се уплашиха от СХЕМА, и я поискаха през интернет и социалните мрежи. Сякаш напук на ав­тоцензурата. И ето нов тираж за СХЕМА, нов живот на скандалната книга… „Значи всичко е имало смисъл…“, споделя доволен Веселин Стаме­нов пред Топ Преса и отказва по­вече коментар с думите :

 „Каквото съм имал да казвам, съм го казал в книгата….“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене