С кулинарно шоу стартира фестивалът „Балканско веселие“ в Сандански

Фестивалът „Балканско веселие” ще превърне Сандански в музикална столица за четири дни – от четвъртък до неделя. Празникът на музиката, мезето и питието ще започне утре на обяд с кулинарно шоу. С танцов уъркшоп и Балканско DJ парти ще продължи празничната програма, която ще премине в турнир по табла, шах и карти.

Музикалната част започва точно в 18 ч. с Детски танцов състав с. Склаве, с ръководител Ралица Занчева, Танцова формация „Хоуп“, с ръководител Невена Станкова-Смилянска, и Общински духов оркестър, с ръководител Константин Кирянов.

Официален старт на „Балканско веселие“ ще бъде даден в 18:50 ч. В първата вечер на откритата сцена на Алея на дипломата в град Сандански ще се качат Ива и Велислава Костадинови, младата фолклорна изпълнителка Дения Пенчева, победителката от първото издание на BG Music Festival – Клавдия и гръцката звезда Йорданис Агапитос.

Музикалната палитра и празнична вечер ще закрият неповторимите рокаджии от група „Сигнал”, които ще изпълнят едни от най-популярните си хитов. Фестивалът „Балканско веселие“ ще се проведе на „Алея на дипломата“, входът за всички е свободен.

/кмета

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене