Георги Найденов най – вероятният лидер на ГЕРБ – Гоце Делчев!

Кметът на гоцеделчевското село Борово, Георги Найденов е най – компромисното име, спрягано за лидер на партия ГЕРБ – Гоце Делчев, това разкриват източници на информационна агенция www.toppresa.com от средите на партията.  Това си проличало на събранието проведено в града преди десетина дни, на което присъстваше и заместник председателя на партията Цветан Цветанов.

Твърди се че началникът от София, заявил пред областният лидер Даниела Савеклиева, че кметът Найденов му направил най – добро впечатление от всички кандидати, но все пак изборите са тези които щели да решат, но всички в ГЕРБ знаят, че думата на Цветанов е силна в партията и тежка при вземане на общо решение. Другият вериятен но „самопредложил“ се кандидат за поста е адвокат Костадинка Богданова, която обаче го играе жертва, явно да се покаже колко е „съвестна“. Публична тайна е нейният РЕАЛЕН характер и маниер, че е готова да мине през труп но да си постигне целта. Според някои източници на партията, тя ще си отиде от този свят с отворени очи ако не стане я депутат я кмет или човек на властовва позиция. Като основен недостатък на нейната кариера, обаче се спряга медия Топ Преса, щото извадила разкрития на нейни клинети и е задала публично въпрос за един АПАРТАМЕНТ в столицата. Вместо да отговори с документи и справка от НАП обаче, Богданова се изкарва жертва и обвинява една медия за несполуките си и намаляването шанса да стане лидер на ГЕРБ в неврокопско. Имаме дори заплахи за писане и внасяне на доноси в институциите – нещо което ние правим ежедневно и няма как да ни уплаши. Тя има приятелки в медиите с които всяка сутрин се разходжа из парк „Панорамата“ и ако я нямаше Топ Преса всичко щяло да и е тип – топ. Уви не всико в този живот, можеш да си подредиш спямо удовството ти, госпожо Богданова. В момент в който се чувстваш силен победител, на върха, може да паднеш в калта за секунди –  пример бяха предшествениците на поста лидер на ПП ГЕРБ – и Андонов и Гамишев. Всъщност това е „влиятелен“ пост само в съзнанието на тези, които се потдават на провокациите и внушенията. Юридически нищо не зависи от един такъв пост, вижда се, че който се опитва да го ползва не по прендазначение рано или късно свършва в калта. Така че който и да стане лидер ние ще му припомним всичко минало назад да му служи за пример и да не се самозабравя.

Няма Георги Гатев няма Марин Марковски – Богданова вярва че е над тях!

А колкото до „жертвата“ Богданова ще припомним, че тя и бившият лидер Гамишев бяха в основата на донос срещу Топ Преса в ЦИК, за това че сме обявили четирдесет минути по рано победата на генерал Румен Радев на президентските избори. За това медийната ни груп абеше глобена, ако сме търсили реванш никога нямаше да даваме трубена на нейния лидер Гамишев да прави отчет и да дава интервюта в медията ни. Вижда се че в работата ни няма нищо лично, тенденциозно и всеки когато стгреши трабва да си плаща, ние правим така – редно е и за адвокатите все пак има закони и ако например, някое от децата им да си купи апартамент НАП да го пита от къде е взел парите или как ги е изкарал? 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене