Свържете се с нас

ВИДЕО

(ВИДЕО) Лятна превантивна програма за деца, стартира днес в община Гоце Делчев

Публикувано

на

 За шеста поредна година, Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Гоце Делчев, стартира днес лятната превантивна програма „Аз избирам доброто“.

 Децата ще имат възможност да се занимават в съответствие с техните интереси в тринадесет клуба три от които са нови от това лято. Наименованията на клубовете подсказват и дейностите с които ще се занимават децата през лятото: клуб „Добро сърце“, „Приятели на природата“, „Сръчни ръце“, „Риболов“, „Баскетбол“, „Латино фитнес“, „Рисуване“, „Забавно лятно четене“, „Киномания“, „Фотография“, „Приятели на музея“, „Млад журналист“ и клуб „Родолюбци планинари“.

 Участието на децата в лятната превантивна програма на общината е напълно безплатно. Ръководители на клубовете са педагози, психолози и обществени възпитатели от Общинската комисия и специалисти в областите на тематичните дейности на клубовете. С всяка година интересът на родителите и децата към лятната програма се увеличава. В нея могат да се включат и такива, които не са жители на общината. Деца от цяла България и чужбина които прекарват лятната си ваканция в Гоце Делчев също могат да се включат в лятната програма.

 Родители и близки на деца и младежи в училищна възраст които проявяват интерес към програмата на общината могат да ги запишат до 29 юли. Справки и информация може да се получат от информационния център в сградата на общинската администрация или в сайта на общината www.gotsedelchev.bg отдел „Съобщения“ както и във фейсбук: общинска комисия за БППМН – Гоце Делчев

коментара

ВИДЕО

ВИДЕО / ВНИМАНИЕ! ЗАПОЧВА 3-ти СЕЗОН НА „НЕУДОБНИТЕ“

Публикувано

на

Онлайн поредицата „Неудобните“ продължава! За радост на едни и тъга на други, тази събота „Неудобните“ стартират епизод 1 от сезон III. „Неудобните“ е  проект на две медии, които се обединиха и създадоха нещо различно. Благоевград Нюз и Топ Преса представят първата по рода си продукция – „Неудобните“. Главният редактор на Благоевград Нюз – Мариета Димитрова, медийният мениджър – Веселин Стаменов и  Методи Байрактарски – зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса обсъждат актуални теми и проблеми на местно и национално ниво.

Главният редактор на Благоевград Нюз – Мариета Димитрова, медийният мениджър – Веселин Стаменов и Методи Байрактарски – зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

ВИДЕО: Ремонт по никое време създава абсолютен дискомфорт на Е-79 преди Благоевград

Публикувано

на

В делничен ден най-натоварения час за работа, пътна агенция прави ремонти и създава тотален дискомфорт на шофьорите по пътя Симитли – Благоевград.

На участъка при картинк пистата, заради поставянето на нова маркировка, се създават километрични опашки.

Топ Преса призовава пътна агенция да помисли за комфорта на шофьорите и да извършва ремонтни дейности в ден и час с по-лек трафик/

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2018
П В С Ч П С Н
« авг.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ