Свържете се с нас

Таблоид

За първи път на бял свят! Ченгета се гаврят с Ванга

Публикувано

на

  Истински ужас преживява приживе Ванга!

 Петричката пророчица из­търпява изключително гнус­ни и неприятни подигравки от ченгета, тършували в къ­щата й Петрич.

 Това разкрива кръщел­ницата на врачката Велич­ка Ангелова. Жената е в най-близкото обкръжение на Ванга и помни отлично драматичния начин, по кой­то нейната кръстница изжи­вява този кошмар.

 „Не можеше да прости на полицаите, задето й бяха тършували в къщата. Зна­еше кой си е слагал нейния сутиен и подскачал като клоун, подигравайки й се, а после всеки ден киснел пред вратата й да докарва хора за гледане. Знаеше и за това, че един от кметовете беше рекъл: „Курбан ке за­коля, ако тая Ванга умре. Не мога да я понасям вече, нито нея, нито хората около нея“. А тя: „Не се знае кой на кого ке види курбана“. Той умря преди нея. Един партиен се­кретар я беше нарекъл шар­латанка, но според думите й много бързо е наказан от провидението“, описва съби­тията Величка Ангелова.

 Тя разказва, че „много оби­ди и болка е преживяла в на­чалото, когато е дошла в Пе­трич“. Ванга била недоволна и от тогавашната управа на града.

 „Даваха ми вместо захар пипер и пясък да им гледам, когато ме караха в полиция­та. Наричаха ме шарлатанка, а Митко (съпругът й – б.а.) обикаляше и настояваше да ме пуснат“, спомня си Ангелова какво й е раз­казвала Ванга.

 Но това не е всичко. Ванга се чувства изклю­чително напрегната и раз­тревожена и от обстоятел­ството, че не само властта и полицията се отнасяли с презрение и лошо отно­шение към нея, но дори и най-близките й хора си поз­волявали да я крадат.

 „Около Ванга имаше хора вярващи, които се бояха да вземат дори онова, което тя искаше да им даде. Но има­ше и такива, които крадяха от нея и предмети, и пиене, а и пари. Тя знаеше за това. Споделяше с нас, плачейки: „Никой аир няма да види, който дори игла е взел от този дом – църква, поколе­ния ще страдат. Аз не смея да дам на никой нищо, ако не ми се позволи от небето… Жалко, кумице, че и хора, които се смятат за близки в моя дом, ме крадат, но теж­ко им на тях“, спомня си кръ­щелни­цата на пророчи­цата.

 Въпре­ки много­то обиди, болка и преда­телства Ванга намира утеха и приятел­ско рамо в немал­ко дру­ги свои близки.

 „Беше благо­дарна на леля Олга и леля Параша, които са я гушкали като дете и са я успокоявали. Майка Райна и сестра й Иван­ка – учителка от Сандански, също много са я обичали и ко­гато не е била призната за гле­дачка, те са й вярвали, защо­то пред техните очи са ставали чудеса Божии“, разказва още Величка.

Силвия Стоянова

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

коментара

Таблоид

Цвета Караянчева проговори след катастрофата СНИМКА

Публикувано

на

„Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря на всички обаждания – да, претърпях пътен инцидент. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става . Изказвам своите благодарности на екипа в болницата в Шумен.

Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре.“, Това написа председателят на парламента Цвета Караянчева по повод претърпяната катастрофа.


Припомняме, че по-рано председателят на Народното събрание Цвета Караянчева претърпя катастрофа. Автомобил на НСО, в който е пътувала, се е ударил в друга кола. Инцидентът е станал край Хитрино.

Както БЛИЦ писа Цвета Караянчева е със счупена ключица. Транспортират я с хеликоптер към столична болница за преглед и лечение. В добро общо състояние е.

От МВР по-рано разпространиха информация за инцидент, който е станал около 10:30 ч. По първоначални данни на главния път Шумен – Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишна шофьорка на лек автомобил на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се автомобил.

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни, информират от полицията.

Blitz.bg

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Бербатов дава луди пари за…

Публикувано

на

Първокласничката Елиа в школото на кака си, двете тренират художествена гимнастика

Димитър Бербатов и съпругата му Елена записаха и малката си дъщеря Елиа в най-скъпото частно училище – Англо-американското, където всичко се изучава само на езика на Шекспир. Звездното семейство не се стисна за високата такса, която варира от 13 960 и 23 020 евро за година, за да даде най-доброто образование на детето си, пише „Галерия“. Повечето преподаватели там са англичани или американци. В школото учат много малко българчета.

Голямата наследница на Бербо – Деа, е в същото училище, вече в пети клас.

И двете момичета ходят на художествена гимнастика, като тренировките са в базата на националния отбор в Бояна. В отглеждането им помага детегледачка, която беше с тях и на Черноморието през това лято.

blitz.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ