Свържете се с нас

Скандали

Скандал! Лъсна измама в BG – Маркет – Благоевград!

Публикувано

на

 “ Други „метнати “ от BG маркет има ли ? Бях за котешка храна. Промоция на етикета- 1.99лв. Отивам на касата- 2.15 лв. Обяснявам, че на цената пише 1.99лв. Отговарят ми „ми не знам, така ми излиза, 2.15, моля“. Отказвам да платя. Не съм за 16 ст, но изрично и пояснявам, че в тяхната верига това ми се случва РЕДОВНО, и че желая да закупя артикула на обявената му стойност, ако ли не, искам да говоря с мениджъра.

 Касиерката отива кисела до щендера, вади етикета с цената и ми пояснява, че тази цена била актуална до 30.06. Отвръщам и, че не нося отговорност, че не си актуализират цените и че щом няма друга цена, значи тази е продажната, ако не, настоявам да говоря с управителя. Следва кулминацията. Видимо изнервена ми изсъсква, че мениджър там няма и хвърля етикета с цената в коша, питайки ме на „ти“, ‘ще го ‘взимам ли пакета или не ?! Извадих демонстративно цената от коша, платих 2.15 и си поисках касовата.

 Как може да има търговски обект без управител, защо получих вместо извинение- орална диария насреща, и защо това е все по- често във веригата им магазини? “ Това написа в групата Забелязано в Благоевград, жителката на града Лора Лазова, възмутена от дребните лъжи на известната търговска верига в Благоевград. От там отказаха становище за Топ Преса. Настояваме институциите да се намесят. 

коментара

Новини

Благоевградчанки със стотици фалшиви профили, каква е целта? Между излъганите са: кметове, общински съветници, журналисти, адвокати, доктори…

Публикувано

на

Ще започна малко с предистория… имах профил във Фейсбук и приемах поканите за приятелство от всеки подал заявка. По често от момичета, разбира се. Бързо достигнах лимита от 5 000… така мина почти година, но осъзнах, че от тези 5 хиляди души познавам лично и общувам само с около 200 – 250 от тях. Тогава реших да поизчистя „приятелите“… започнах да преглеждам профилите и видях доста познати лица, имам предвид познати от екрана. Между тях и доста известни. Реших, че ще ми е по-лесно да премахна профила и да създам нов в който да добавям само хора, които познавам.

Наскоро видях коментар написан от едно момиче под снимка на мой приятел и щракнах да видя профилната снимка на момичето. (www.facebook.com/nokol.vlasova) Nikol Vlasova изписано на латиница. Според профила, тя е родом от Киев, в момента обаче живее в Благоевград и учи в Американският университет – АУБГ. Викам си, ОК… Рускините са си хубави, но нещо ме човъркаше и реших да проверя по мой си начин, който няма да изказвам. И както си и мислих, профила се оказа фалшив. Всички снимки в него са на Карина Лейман, която е доста популярна, особено в Instagram (www.instagram.com/karinaleyman), където има скромните 134 000 последователи. Тя е фотомодел, но се е пробвала и музикалните среди. Хайде сега пичове проверете дали в приятелите си имате Никол Власова и я премахнете… не ви е нужна.

Вторият случай е доста по фрапиращ…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

коментара

Продължете с четенето

Новини

Грозни гледки от Благоевград! На вниманието на Кирил Манов – главен инспектор «Обществен ред» към Община Благоевград!

Публикувано

на

Г-н Манов, това което показваме днес в рубриката ни „Грозни гледки от Благоевград“ е нещо, което вашите подчинени не бива да допускат да се случва втори път. Обаче те го допуснаха и затова тези спящи „хубавци“ влизат в рубриката ни. Този човек сериозно си поспа в центъра на Благоевград, повече от два часа. По фрапиращото е, че си беше  полегнал пред сградата на общината. То приятно бе…., фонтаните охлаждат въздуха пък и Andrea Bocelli му пее „Con Te Partirò“, как човек да не си полегне?

Мислехме да не го показваме, просто да си затворим очите за тази нередност… Но само два дни по-късно обективите ни…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ