Свържете се с нас

Скандали

Скандал! Лъсна измама в BG – Маркет – Благоевград!

Публикувано

на

 “ Други „метнати “ от BG маркет има ли ? Бях за котешка храна. Промоция на етикета- 1.99лв. Отивам на касата- 2.15 лв. Обяснявам, че на цената пише 1.99лв. Отговарят ми „ми не знам, така ми излиза, 2.15, моля“. Отказвам да платя. Не съм за 16 ст, но изрично и пояснявам, че в тяхната верига това ми се случва РЕДОВНО, и че желая да закупя артикула на обявената му стойност, ако ли не, искам да говоря с мениджъра.

 Касиерката отива кисела до щендера, вади етикета с цената и ми пояснява, че тази цена била актуална до 30.06. Отвръщам и, че не нося отговорност, че не си актуализират цените и че щом няма друга цена, значи тази е продажната, ако не, настоявам да говоря с управителя. Следва кулминацията. Видимо изнервена ми изсъсква, че мениджър там няма и хвърля етикета с цената в коша, питайки ме на „ти“, ‘ще го ‘взимам ли пакета или не ?! Извадих демонстративно цената от коша, платих 2.15 и си поисках касовата.

 Как може да има търговски обект без управител, защо получих вместо извинение- орална диария насреща, и защо това е все по- често във веригата им магазини? “ Това написа в групата Забелязано в Благоевград, жителката на града Лора Лазова, възмутена от дребните лъжи на известната търговска верига в Благоевград. От там отказаха становище за Топ Преса. Настояваме институциите да се намесят. 

коментара

Новини

Старата чешма в кв. „Струмско“ занемарена до неузнаваемост!

Публикувано

на

Легенди се носят за Старата чешма, която излекувала хиляди хора с проблемни бъбреци. Хората смятали, че водата е “докосната от Бог” защото минава под църквата “Свети Димитър”. През 1950 год. селяните се организират и построяват чешмата, с няколко корита и чучура. 69 години по-късно коритата вече не се използват за пране на дрехи, както е било едно време, но стотици хора пълнят туби с вода за вкъщи. Чешмата вече не е толкова привлекателно място за седенки. Двата основни чучура отдавна не работят. Изпочупени са и пластмасовите тръби. Всичко е изподраскано, а е на метри от кварталната църквата “Свети Димитър”…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Наглост, беззаконие, спящи полицаи и „Охрана и обществен ред”

Публикувано

на

За пореден път… То се превръща в ежедневие в Благоевград. Но ние няма да си затваряме очите, въпреки шушуканията и смръщените физиономии на полицаите при среща с наши репортери… Хора, вършете си работата бе! Ето ви пореден случай на наглост и беззаконие в Благоевград. Наш репортер засне циганче, което язди кон по ул. „Александър Стамболийски“. Има си кон, язди си детето… кой да го спре? Полицията ли или „Охрана и обществен ред”?

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ