Замесени ли са ченгета от град Гоце Делчев в криминални престъпления?

 На 27.06.2018г. около 02:50 часа е получен сигнал за по­жар в лек автомобил „Опел Корса“ в с.Дъбница, общ.Гърмен, съоб­щава бюлетина на МВР. Погасен от екип на РСПБ­ЗН-Гоце Делчев. Щети: ел. инста­лация, акумула­тор, заден капак, задни светлини, задна броня, задни седалки и газова уред­ба. Според източници на ин­формационна агенция www. toppresa.com, колата е на местният криминалист то РУП – Гоце Делчев, Иззет Му­радов (на снимката), внук на небезивестния от близкото минало Иззет Мурадов – Ка­питана. В Дъбница и околи­ята бившият милицио­нер е известен като Капитана, макар че никога не е дос­тигал този чин, а останал старши­на. Според пър­воначалния оглед колата е запалена умишлено.

 Според слуховете в града и региона, Мурадов преди време е бил разслед­ван за връзки с незаконни дейности и представители на крими контингент.

 Магази­нът му в Дъбница, който по документи се води на хора от неговото семейство, е разследван от НАП за укри­ване на данъци, също така с години продавал цигари, които не изписвал и така на склад са му се водили десет­ки мастърбоксове, а налице е нямал нищо.

 Изобщо според информа­цията на вестник „Градът“ Мурадов има до отговоря на много въпроси и според нас палежът ще отприщи серия проверки на дейността му, без значение дали палежът е за отмъщение или преду­преждение от криминално проявени лица.

Вестник “ Градът “

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене