Трагедия в Пиринско! 36-годишен полетя от блок месец, след като погреба баща си

36-годишният Емил Наумов полетя от блок в Петрич и загина на място. Трагичният инцидент станал в събота вечерта. Младият мъж е паднал от междустълбищното пространство на 4 и 5 етаж на жилищна сграда. Съседи са видели млада жена да ридае, която тичала по стълбите и викала за помощ.

Дали Емил Наумов се е самоубил, или става въпрос за нещастен инцидент, предстои да се установи в хода на досъдебното производство, което Районна прокуратура – Петрич ще образува.

36-годишният мъж от години живее в София и  рядко идвал в родния град на майка си, която е от известен и уважаван петрички род. Покойният му дядо Иван Апостолов-Камарадо е създател на Туристическо дружество „Калабак“, възпитал поколения петричани в любов към родната природа. Емил Наумов е от заможно семейство. Той бил в бизнеса на баща си, който въртял игрални зали, чейнджбюра и др. Младият предприемач бил управител, но имал и собствени фирми.

Преди месец баща му Антон Наумов умира внезапно на 63 години, без да е страдал от някакво сериозно заболяване. Според запознати преди това той е развалил партньорските си отношения с много мощен софийски бизнесмен, коeто вероятно е рефлектирало върху здравословното му състояние./Струма/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене