Свържете се с нас

ВМРО

„НИКОГА НЕРАЗКАЗАНО“ / Епизод – 1

Публикувано

на

„НИКОГА НЕРАЗКАЗАНО“ е новото онлайн предаване на Веселин СТАМЕНОВ и Методи БАЙРАКТАРСКИ! В епизод 1 ще видите нещо смразяващо кръвта! Нещо, което е необяснимо за някой, но камерите не лъжат… Стаменов и Байрактарски посетиха град Кресна, за да се срещнат с Илия Николов. Охранителните му камери заснели нещо… заради което той и съпругата му не мигнали цяла нощ.

ОЧАКВАЙТЕ „НИКОГА НЕРАЗКАЗАНО“ Епизод – 2 новата продукция на Топ Преса! www.TopPresa.com

коментара

Реклама
loading...

ВИДЕО

Коментар на кмета д-р Атанас Камбитов: Явно е, че идват избори и доста се изостря атмосферата на някои и апетитите, естествено, но нека запазим добрия тон…

Публикувано

на

Във връзка с постъпило официално питане от редакцията на вестник „Струма“ в деловодството на Община Благоевград, изпращаме отговор до широк кръг от медии, тъй като информацията в него, касае осведомеността на обществеността в Благоевград. Питането засяга неподаването на информационен бюлетин и решенията на администрацията от страна на Община Благоевград към редакционните имейли на всекидневника.   Питането и отговорът ще намерите в прикачени файлове.

Коментар на кмета д-р Атанас Камбитов:

„Явно е, че идват избори и доста се изостря атмосферата на някои и апетитите, естествено, но нека запазим добрия тон. Вчера получихме питане от редакцията на вестник „Струма““, каза по време на пресконференция кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

 „Връщайки се на предстоящите избори и изостряне на тона и на апетитите. Аз тона няма да го коментирам. Ще кажа, че човек уважава другите, когато първо уважава себе си. Интересно е, че освен кмет и доктор, станах и цензур. Друг е въпросът какво едно ръководство на медия разбира под цензура. Колкото до прекъсването на договора, казвам към всички медии: Няма да приема ултимативни искания, подчертавам финансови искания, тон и поведение по този начин да се притиска Общината и не само тя. Ако някой си мисли, че като идват избори и това е причина за такова поведение, и начин на държание, просто не са направили правилно сметката. Изборите идват и и си отиват, ние оставаме тук в Благоевград. Седем години и повече Община Благоевград е била винаги коректна към всички. Изпълняваме си ангажиментите, такива каквито са. Няма случаи, в които аз, в качеството си на кмет, или който и да е от Общината да е използвал натиск или да оказва влияние върху материали, които се публикуват. Нека се уважаваме, нека бъдем коректни и нека всеки си върши работата, така както трябва“, коментира още кметът Камбитов.

 

коментара

Продължете с четенето

ВМРО

Скандал в гърменското село Дебрен. Учител от Обединено училище “Св. Климент Охридски” наби две деца!

Публикувано

на

НА ВНИМАНИЕТО НА ВЕРХАТ  ТОПЧИЕВ – Директор на Обединено училище “Св. Климент Охридски”  – Дебрен

Верхат Топчиев

Бащата на едно от битите деца се свърза с Топ Преса, чуйте какво каза той…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« ян.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

ПОПУЛЯРНИ