Изписаха Марио Метушев от болница

 Окръжна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвиняем Марио Метушев (на 39 години) за убийство, извършено от него по особено мъчителен начин за убития и с особена жестокост – престъпление по чл. 116, от НК, за причиняване на смърт по особено мъчителен за жертвата начин.

 На 15.06.2018 г. в гр. Гоце Делчев, на ул. „Кмет Никола Атанасов“, обвиняемият Метушев. умишлено умъртвил К. Колджиев с прякор Дзъмбо. (на 42 години). След инцидента той бил транспортиран в лечебно заведение за оказване на медицинска помощ, от което е бил изписан днес. Както съобщихме навръх празника Рамазан Байрам Метушев уби Колджиев в дома му., след което направи опит да се самоубие със същия нож, с който кълцал приятеля си. Раните му обаче не бяха смъртоносни и той оцеля след операции в болницата в Гоце Делчев.

 В хода на образуваното досъдебно производство са били разпитани свидетели и събрани писмени доказателства.

 С постановление на наблюдаващия прокурор понастоящем обвиняемият е задържан за срок до 72 часа. Предстои внасянето в съда на искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

 За този вид престъпление законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор и доживотен затвор без замяна.Разследването по случая продължава./struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене