ВИДЕО: Турският посланик откри нов модерен термален център на веригата REGNUM в село Баня

  • Новият термален и СПА център „REGNUM BANYA TERMAL & RECREATION CENTER” в разложкото село Баня бе официално открит. Лентата прерязаха кметът на община Разлог – Красимир Герчев, посланикът на Турция в България – Хасан Улусой,  и собственикът Уфук Йозтюрк, който стопанисва и „Регнум Банско Апарт Хотел & СПА”.

Новата придобивка на селото дава възможност за балнео и СПА отдих и лечение при прекрасно съчетание на природата с лековитата минерална вода. Обектът се намира в близост до едни от най-значимите и посещавани археологически обекти в село Баня, които са и паметници на историята и културата –  Римската и Турска баня.

Бурхан Немотлу, директор на „Регнум” ООД за България, изказа специална благодарност към кмета Красимир Герчев за диалога и създадените отлични условия за развитие на бизнес инвестиции в областта на балнео и СПА туризма в село Баня. Курортът е един от най-добре развиващите се и предлагащи уникални условия за отдих и туризъм.

„Подобна инвестиция сама по себе си добавя огромно значение и възможности за отличаването на село Баня като туристически курорт с висок клас предлагани услуги, в съчетание сред най-добрите дадености – минерална вода и природа. Разкриват се нови работни места”, заяви кметът на Разлог.

Фирмата на собственика развива дейност в седем области с годишен оборот от над 10 милиарда долара. Изборът му да инвестира средства в село Баня е показател за намерените и добре разработени възможности  за развитие на туризъм.


Вашето ново място, където да се насладите на настоящия момент и да се порадвате на живота! Кога, ако не сега?!?

Миналото няма как да бъде променено, можем само да си вземем поука от него. Бъдещето може да бъде планувано, но не винаги зависи изцяло от нас, затова е излишно да се притесняваме предварително за него. Нека се концентрираме върху настоящия момент, за да изпитаме истинската наслада от живота. Да се порадваме на слънчевите лъчи, които галят тялото ни и ни зареждат с енергия. Да се отпуснем в топлата минерална вода, наслаждавайки се на прекрасното чувство на безтегловност. Водата ще отнеме всичките ни тревоги, ще ни освободи от напрежението и ще ни зареди с положителни емоции. 

За да бъде преживяването наистина съвършено, ние ще се погрижим и за другите ви сетива: ще ви поднесем здравословни и питателни храни и напитки. Ще ви освежим с тематични летни коктейли, на които ще можете да се насладите, докато релаксирате в басейна. Пул-барът ни разполага със седящи места в самия басейн, за да ви осигури тази изключителна наслада.

Не пропускайте да посетите и на нашата сауна или парна баня. Те ще подготвят тялото ви за последващите процедури.  След което се отпуснете в деликатните ръце на нашите масажисти, за да отнемат от тялото ви и последната частица напрежение. Те ще ви отведат в един изцяло нов свят на наслада и релакс. Кожата ви ще стане нежна и приятна на допир като на новородено. Мускулите ви ще се отпуснат и няма да ви се иска да станете от масажната маса. Но ще го направите, защото сме подготвили още наслади за сетивата…

“Regnum Banya Thermal & Recreation Center” открит плувен басейн с минерална вода и детска секция, открито джакузи с минерална вода.

Всички гости на хотел Регнум Банско Апарт Хотел & СПА ще ползват безплатно “Regnum Banya Thermal & Recreation Center”. 

За тяхно удобство ще бъде осигурен и безплатен трансфер по разписание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене