(ВИДЕО) Връчиха дипломите на 156 зрелостници от НПГ „Димитър Талев“ Гоце Делчев

 В неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ в Гоце Делчев завършиха 156 ученици от 7 паралелки в различни професионални направления. Това бе съобщено на тържественото връчване на дипломите на зрелостниците на училището. Та тържеството на училището присъстваха зам. кмета на общината Саид Иброш, председателят на училищното настоятелство, Росица Джамбазова и председателят на обществения съвет, Галена Велева.

 Отличниците за целия курс на обучение са 25 а с много добър успех са шейсет и двама ученици. Общият успех на випуск 2018 е много добър, обяви директорът на гимназията, Мария Георгиева. „Ние очакваме, че въпреки предстоящите трудности ще продължите напред, че ще вложите максималното от себе си. Ще използвате всички знания и умения, ще съберете всичко което позволява характера ви и ще постигнете много“, каза председателят на училищното настоятелство, Росица Джамбазова.

 „Мили учители, превзехме много върхове благодарение на вашите напътствия!“, каза в прощалното слово от името на зрелостниците, Виктория Тютюнарова. Заместник кмета на общината, Саид Иброш поздрави завършващите НПГ Д. Талев от випуск 2018 и от името на общината връчи  на пълните отличници на випуска грамота, златно перо и герба на общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене