Ученият Иван Тодоров: Срещнах извънземно в Рила!

 КОЙ Е ТОЙ

Иван Тодоров се занима­ва с радиестезични анали­зи и измервания (излъчва­нето на определени вълни, улавяни от махало или друг специален уред). Завършил е виетнамска филология в Русия. Сега той е практи­куващ радиестезист, член е на Дружеството за физи­кална радиестезия. Владее една древна наука, която му дава отговор на всички въпроси. Може да ви каже защо ви мъчи главоболие или къде са ключовете от колата ви, благодарение на водата.

– Г-н Тодоров, от колко го­дини изследвате водата, защо избрахте да се зани­мавате точно с това?

– Съпругата ми, която е ма­гистър-фармацевт, имаше специализация в Щатите. Оттам се върна с един ми­кроскоп, който позволява да се погледне под друг ъгъл на човешкото здраве. Започнах да се интересувам какъв тип води има и как те влияят на човека. Така вече повече от 14 години. Последните 7-8 години много интензивно работя с водата, защото тя дава много информация и за състоянието на човек, и за това как може да си подо­бри здравето.

– Твърдите, че водата ри­сува картини и разказва ис­тории. Как се случва това?

– Водата е във взаимо­действие с човека. Отпе­чатва неговото физическо и емоционално състояние. Технологично това става много просто. Човек взима едно шише с вода и я зареж­да в три зони на тялото си – слънчевия сплит, сърцето и т.нар. трето око. Получава се своеобразен портрет. Об­разите, които излизат, дават информация и за физическо­то, и за емоционалното здра­ве. Всичко това е във вид на картини, които на езика на символиката могат да бъдат разчетени. Това помага да се получат отговори, които няма как да се получат по друг начин.

– Как заснемате и изслед­вате течността?

– Това става чрез микро­скоп. Взимам водата, която е била във взаимодействие с човека. След това я покап­вам на предметни стъкълца и тя се изпарява по естест­вен път. Картините стават видими при много голямо увеличение от 1500 до 8000 пъти. С просто око не може да се види.

– Какви послания носят рисунките й и каква инфор­мация крият?

– Както естествени води, така и от свещени извори, обработени с древни тексто­ве, винаги се формират хар­монични структури. Такава вода хармонизира човек, което значи добро здра­ве. Може да се види въз­действието и на негативни фактори като мобилни теле­фони и интернет. За съжале­ние средата, в която живе­ем, става все по-агресивна. Това деструктурира водата. Тя е свръхинтелигентна и има памет за всичко, кое­то се е случвало на Земята. Прилича на огромна флаш­ка, която пази информация от създаването на човечест­вото.

– С какви картини са изра­зени тези агресивни факто­ри около нас?

– Много са подобни на ра­

 ковите клетки в човешкото тяло. Структурите й са тотално разру­шени, което е мно­го видно. Обезлю­дяването, многото „любезности“, кои­то си разменяме всеки ден, правят дупки във водата. Течността усеща не­гативната енергия. Човек е 70% вода. Всичко, което се случва около него, се отпечатва и въ­тре в него.

– Вие самият об­ръщате ли се към водата, когато тър­сите отговор на да­ден въпрос?

– Разбира се! 30 го­дини тя е моето ле­карство. Задължи­телно пия по една чаша сутрин. Когато се заговори за ду­ховния учител Рене Мей, попитах вода­та кой е той. Поста­вих едно шише вода на неговото сърце, едно на ръцете и едно на третото му око. Получиха се уникални отпечатъци. След време се запознах с него лично и ця­лата информация, която бях получил от водата, се оказа вярна.

– Коя вода е „най-бъбри­ва“?

– Всяка вода има свои собствен облик. Зависи мно­го и от минерализацията. Такава „бъбрива“ вода има в Рила. Тя е уникална. Дава много информация.

– Какви картини е разкри­вала пред вас тази вода?

– Рилските езера са изклю­чителни и пазят много ин­формация. Водата там пази сведения за магически жез­ли и други тайнствени неща. Течността не само променя структурата си, тя отпечатва и събития. Преди 1-2 години в Рила направихме шоу с балони. Всичко това се отпе­чата – и балоните, и горелки­те, водата беше изрисувала всичко. Тя има памет. Про­бите от езерото Трилистни­ка отпечатаха извънземно. Рила е мистично място. Там е една от най-древните мис­тични школи в света. Имало е духовни братства, които са извършвали обреди там и всичко е запаметено. Невед­нъж съм виждал чуждо при­съствие там, не само от кар­тините във водата, но това не е за широка аудитория тема. Всичко се крие съзна­телно, но рано или късно ще излезе наяве.

– Казвате, че водата пази всякаква информация от различни периоди. Когато пред вас се разкриват тези картини, как разбирате от­кога датират?

– Много често има съпът­стваща информация. Вода­та дава примери не само с картини, но и със символи и знаци. Давал съм подобни изображе­ния на спе­циалисти. Само от една картина уче­ните избро­иха над 40 универсал­ни символа, използвани от човечест­вото от мно­го древни времена. Надписи на кирилица, на латиница, технически формули, пиктограми, всякакви неща.

– От вся­ка вода ли може да се извлече ин­формация, или има спе­циален риту­ал за съжи­вяването й?

– Не всяка вода е жива. За да стане такава, има един много прост ритуал. Нали­вате чаша вода. Поставяте я върху отворената лява длан, а дясната ръка поставяте от­горе за 15-20 секунди. После се прави един сноп с пръсти, без да се бърка във водата, и се върти 1-2 минути по ча­совниковата стрелка. Това прави водата жива. Всеки може да го направи. Така течността става по-пивка, по приятна. Вкусът се проме­ня. Изворните води са живи. Носят си енергията и имат живот в себе си, без да се налага да се извършва този ритуал.

– По какъв начин влияе на организма? Една обикнове­на вода може ли да има ле­чебни свойства?

– Да, тя пречиства органи­зма от всякакви неща. Мно­го често, когато кръвта е в безобразно лошо състояние, са давали на хората чаша вода. Обикновено активира­на по някакъв начин. След приема на такава вода кръв­та на човек се променя само за 20 минути.

– Какво е качеството на водата, която използваме в домовете си?

– Чешмяната вода е хаос и безпорядък, тя определено е мъртва. А приемът на така­ва вода води до множество болести. Няма енергия в нея и слабо поддържа живота.

Доли Тачева

Вестник “ ТОП ПРЕСА  „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене