С атрактивно морско меню Pastis bar & food посреща лятото

Истински морски вечери с прясно уловена риба, свежи салати и ободряващи напитки. За да се насладите на всичко това, вече не е необходимо да пътувате с часове. Има го тук – в центъра на Благоевград. Истинска лятна кулинарна фиеста предлага на своите клиенти Pastis bar & food. С новото си лятно меню заведението вече обра овациите на редовните си клиенти.

Гаврос, сафрид, калмари, тарама хайвер, тиро салата и различни свежи зеленчуци са новите предложения, които вече галят небцето и най-големите познавачи на добрата храна. Морските деликатеси се доставят всяка седмица от съседна Гърция, гаранция за качество и вкус. Освен всичко това, клиентите на заведението вече знаят, че именно тук е мястото, където малки и големи могат да се насладят на домашно приготвени сладоледи, в палитра от разнообразни плодови вкусове.

Естествено, в унисон с горещото слънце и летните емоции, екипът на Pastis bar & food е помислил и за подходящите напитки, които да утоляват жаждата и да разгарят страстите в най-топлите дни в годината. Домашни лимонади от различни плодове, шейкове, алкохолни и безалкохолни коктейли ще се грижат за градуса на настроението и добрия тонус на всеки клиент. За приятното изкарване в топлите летни вечери допринася и новата прохладна тераса, която Pastis bar & food предлага на своите гости.

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене