С 1 146 066 лв.обединение„ДМ Строй“от Хасково изгражда клетка 4 на депото за отпадъци на Петрич

Клетка четири на депото за отпадъци на Петрич ще бъде изградена от обединение „ДМ Строй, която е с адрес на регистрация в гр. Хасково. Тя спечели обявената обществена поръчка от община Петрич за изграждането на крайно необходимата за нуждите на община Петрич, четвърта клетка. .

Регионалното депо за неопасни и инертни отпадъци на община Петрич, ще има четвърта клетка, чийто изграждане бе крайно наложително за събирането на битовите отпадъци на петричани, предвид предписания на ЕС. Хасковското обединение, което включва в състава си благоевградската фирма „ДИНАТСТРОЙ“ с управители, Димитър Урдев и Васил Миладинов и колегите им от фирма „МИК- строй-51“ с управител Митко Костов от гр. Хасково са спечелили търга с предложената цена от 955 055 лв. без ДДС, или 1 146 066лв. с ДДС.

Това е окончателното решение на тричленната комисия, назначена със заповед на кмета Димитър Бръчков. Хасковската фирма е била единствена в проведеното наддаване за изграждане на клетка №4 на депото за отпадъци на община Петрич с обща площ от 106 декара.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене