Сийката надрусан кара лекия си автомобил, дни след като синът му Стоян наби семейство в жк „Изток“ в Петрич

42 годишен петричанин, известен в крими средите с прякора си Сийката, е обвиняем в качеството си а извършено престъпление по чл. 3431ал. 3 от НК. Той е привлече от районна прокуратура, за това че около 17. 50 часа, по улица „Рокфилер“, е управлявал лек автомобил „Фолксваген Таургер“ след употреба на наркотично вещество – кокаин.

Сийката е арестуван за 24 часа, дни след като синът му Стоян бе задържан в района на блоковете до СУ „Антон Попов“ в жк „Изток“, нападайки заедно със свой приятел семейство, отиващо за работа. Двамата са от петричкото село Скрът, и станали обокт на агресията само защото автомобилът в който двата пребити се качили в кола с червен цвят.

Малката Сийка и приятелят му мразели червения цвят и неочаквано за двамата съпрузи изляли гнева си върху тях. Междувременно около 22:35 часа на 13. 06. 2018 г. на ул. „Яне Сандански“ в гр. Петрич полицейски служители спират за проверка лек автомобил „Ситроен“. Резултатът от пробата за алкохол в издишания въздух на водача на автомобила Атанас Т. (37 г. ) от с. Старчево е 2, 4 промила. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343, ал. 1 от НК.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене