„Бордо“ с интерес към Николай Бодуров

николай бодуров

„Литекс“ може да реализира още един сериозен трансфер в следващите седмици, след като продаде младата надежда Симеон Славчев на „Спортинг“ Лисабон. Френският „Бордо“ ще изпрати свой съгледвач на мача България- Канада, който ще се играе в Австрия, за да наблюдава за втори път тази пролет централния защитник Николай Бодуров. Роденият в Благоевград бранител имаше тежки мигове в края на миналата година, но след като официално се извини на собственика на клуба Гриша Ганчев започна отново редовно да играе. Бодуров премина от „Пирин“ Благоевград в Литекс през лятото на 2009 година. Той е твърда фигура в националния ни отбор през последните години.
„Бордо“ изпраща шефът на скаутския си екип Пол Марчиони, който ще бъде съпровождан от мениджъра Антъни Раво от фирмата Скаутинг тийм, насочили клуба към играча. Бодуров беше наблюдаван и от други отбори както по време на зимната подготовка, така и през сезона.
Националът традиционно демонстрира добра форма, постоянство и сигурност, което е особено ценено за поста на централния защитник и клубове като „Брюж“ Белгия и „Монпелие“ Франция го поставиха на челно място в листа си с евентуални придобивки. От „Бордо“ пък вече са резервирали самолетни билети и стая в хотел в Матерсбург.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене