Гръм удари млада жена в Пиринско, раздели едно младо семейство

Единствената семейна двойка в петричкото село Кукуряхцево е разделена завинаги от гръм. При нелеп инцидент, загина съпругата на Митко, който от години се занимава с животновъдство. 29 годишната му жена, с която няма брак, а живее на семейни начала е загинала при удар на гръм в землището на петричкото село.

Валентина Илиева, прибирала овцете след разразилата се буря над селото, заедно с мъжът си Митко. На открито място тя попаднала в окото на разразилата си вихрушка, придружена с невиждани гръмотевици.

В този момент гръм поразил нея и няколко животни, които била прегърнала. Това казаха близките и за трагедията, сполетяла младата жена. Съпругът и Митко, смятал да и предложи брак, в близките дни, но трагедията на която той лично присъствал, е голяма и няма връщане назад, коментираха селски кметове от района, който едва вчера чуха за страшната трагедия.

Семейната двойка е позната на жителите на район Огражден, като работлива и останала единствена в селото, от всички 34 жители, които са в пенсионна възраст.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене