108 ученици от Първо ОУ в Гоце Делчев завършват годината с отличен успех

С подобаващо празнично настроение и мъничко тъга, вчера в късния следобед в Първо Основно училище „Св.св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев, тържествено закриха учебната 2017-2018 учебна година. Гости на събитието бяха кмета на общината, Владимир Москов и директори на други образователни училища в града. През изтеклата учебна година в училището са реализирани успешно четири проекта по европейски програми и шест по национални програми и се очаква реализирането на още три проекта.

Двадесет и четири ученици от началния етап на образованието (до 4 кл.) са победители във финалното национално състезание организирано от Сдружението на българските национални учители. Имат 20 призови места по информационна технология и 10 по български език и литература. Сто и осем ученици от 4 до 7 клас завършват учебната година с отличен успех. „През Годините с вас изживяхме и хубави моменти и мигове на трудности но въпреки всичко се подкрепяхме и си помагахме.

С много обич и разбирателство успяхме да създадем три уникални колектива В тях не винаги цареше мир и спокойствие но моментите на предизвикателства ни сплотяваха още повече“, каза в обръщението към учителите, Денис Кираджиев, от името на седмокласниците. „Приключихме една поредна учебна година и първа като иновативно училище“, каза директорът Дерменджиева, Тя, заедно с кмета Владимир Москов, връчиха наградите на 52 отличени ученици с почетни призови места в национални състезания и конкурси с принос към издигане авторитета на училището и общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене