Марио Метушев е стабилизиран! Ще живее! Бил на антидепресант

„Преди време в течение на акция на МВР арестуваха Марио Метушев за трафик на нарязан тютюн.  Той стоеше в следствения арест в Шумен постоянна мярка.  След два  месеца го пуснаха. Беше откачил от ареста и бе на успокоителни хапчета. Ходи всяка седмица на психолог в болницата на град Разлог“, разказва специално за  Топ Преса близък на касапина бивш футболист, заклал днес в град Гоце Делчев, своя дългогодишен приятел Красимир Колджиев – Дзъмбо.

Именно от този близък разбираме, че Марио имал закупен билет за 20.06.2018 за Англия да бере ягоди.    Метушев е родом от Абланица майка му е от село Крушево, а преди 5 години си купили къща до ВИК Гоце Делчев. Жена му пък има фризьорски салон до хотел „Неврокоп“.

Наши източници от неврокопската МБАЛ „Иван Скендеров“ информираха, че Марио Метушев е стабилизиран след кървавия инцидент, но му предстоят му още операции и кръвопреливане. Ще живее. Близки до семейството му коментират, че след ареста бившият футболист бил доста зле психически. Скандалът с Колджиев, се разпалил в местно заведение в квартал XII конгрес на Гоце Делчев известно като „Уното“, там са разтървани. В последствие ставя ясно че Краси е заклан.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене