Боби Юзуту иска да ни купи! Боби, няма да стане! ВИЖТЕ КАКТО СЕ ЗАДАВА!

София си има Боби Турбото тук в региона ние си имаме Боби Юзуту. Той нещо последните дни е много уплашен, защото кирливите му ризки започват да излизат на бял свят и звънял на този и онзи да си урежда тайне срещи от третия вид с цел, да потуши огъня разпален в Топ Преса.

За пореден път в играта има и колеги интриганти, долни мерзавци, които го остриха като острилка до сега , но сега няма как да му помогнат защото истината е по силна от интиргите  –  ТЕ са удавени в жлъч,  че са го подвели.

Уважаеми читатели на Топ Преса, прави се всичко възможно записите и интервютата които имаме свързани с Боби Юзуту и управляваната от него институция да не видят бял свят. Цели се Бай Марин да стане ректор в наследство и като цяло университета да се управлява от една ОПГ, СЪСТОЯЩА СЕ  от бивши агенти на ДС, професори скарани пряко и коствен ос хигиената, които до сккоро не се постригваха и водачи на служебни „Нисан“ – и , които построиха …. “ още една кооперация“. Какво имаме предвид ли? Скоро ще разберете в книгата на нашия колега Тодор Тодоров със заглавие “ ЮЗУ – Майката Хранилница“, документално разследване за КУПЕНИ ДИПЛОМИ. ФИНАНСОВИ АФЕРИ. РЕКЕТ. КАК УЧЕНБО ЗАВЕДЕНИЕ СТАНА МАШИНА ЗА ПАРИ! В КНИГАТА която ще се разпространява напълно безплатно с вестник Топ Преса – югозападният таблоид това лято, ще разберете всичко с имена, факти и документи. Книгата ще има доста съавтори и информатори, така че ще остане за ВИНАГИ документалния свидетел на едно време … време на профасорски престъпления, за които рано или късно някой ще лежи. ОБРАЗОВАНИЕТО КАТО БИЗНЕС !

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! СЛЕДЕТЕ РЕДОВНО ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! 

ПОЗДРАВ ЗА БОБИ ЮЗУТУ И КЛИКАТА КОЯТО СРИНА ЮЗУ :

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене