Блъснато на пътя телешокира шофьорите, трупът му преместен за улеснение напътуващите в посока границата с Гърция

Бизнесмени се биха и направиха сеир на петричани в заведение в центъра на Петрич. Безобидната среща на двамата популярни петрички политици и бизнесмени обаче прераснала в бой, в който се раздавали обилно удари и от двамата, вследствие на което е пострадал леко бизнесменът Кирил Георгиев.

Всъщност по думите на зам.-председателя на сдружение ГЕРП – Даниела Караиванова, която не е присъствала на скандалната среща между двамата, но е запозната в детайли със скандалната ситуация, е заради неплатени пари, който се били договорени предварително за проектиране на сграда на бизнесмена Кирил Георгиев, която се намира в промишлената зона. “Не желая по никакъв начин да коментирам въпросната персона. На която ние, като екип с инж. Тане Пенев сме проектирали сградата в промишлената зона. След това, той е направил няколко незаконни разширение, които не са по проект“, поясни зам. Председателят на Сдружения ГЕРП в Петрич, Даниела Караиванова вчера. Тя бе потърсена за коментар на скандала, който от две дни тресе Петрич. “Моят екип, не желая да се споменава името на въпросното лице“, бе категорична Караиванова. Според нея виновен е бизнесменът Кирил Георгиев, на който в срок са изпълнени проектанските работи на обекта му. Той обаче си позволил да направи разширение и така да осъществи незаконни строежи извън основната сграда.

“Не не сме тези които ще бутат незаконните постройки. Има си други институции за това. “, смята архитект Даниела Караиванова. По думите и, пролича известна доза разочарование от постъпката на бизнесмена Кирил Георгиев, налетял на бой на колегата и председател на Сдружение ГЕРП. Той има здравословен проблем относно говора, и си служи с апарат, за да се изразява гласно, за да бъде чут. Това много добре е знаел и бизнесменът и политик К. Георгиев, който оглавява също Сдружение, чийто роля е да контролира работата на ОбС, и да сигнализира обществеността за възникнали нередности.

Георгиев бе в първите редици на протестите, които катурнаха от власт екскмета на Петрич инж. Вельо Илиев, с обещанието да бъде полезен в мандата на сегашния кмет Димитър Бръчков, при установени закононарушения.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене