Санданчанин в кома след падане от движещ се автобус в района на село Чучулигово

 Нелеп инцидент прати в Югозападна болница в Сандански мъж от курортния град след падане от движещ се автобус вчера малко преди 13 часа. Пламен, отворил вратата да види какъв е трафикът политнал напред и паднал на пътя. От удара в асфалта той е с сериозни наранявания на главата и тлялото

  Едната случайност спасила мъжът да не бъде прегазен от движещите се след автобуса леки коли. Инцидентът станал в близост до комплекса на петрички бизнесмен, бивш общински съветник. На място е извикан екип на Спешен център –Петрич и колегите им от РУ. Очевидци на пътното произшествие, които се връщали от плаж в съседна Гърция твърдят, че движението в посока границата и Петрич и столицата е било затруднено, но без да бъде спряно напълно.

 Петнадесет минути след падането на мъжа, който е на видима възраст около 45 години, пристигнали и още два екипа на полицията в Петрич. Въпреки високата скорост с която се движели, те не били с включени сирени и по нищо не проличало че бързат да обслужат ПТП-то в петричкото село Чучулигово. Спешните медици обясниха, че мъжът е с опасност за живата и вероятно ще бъде транспортиран в софийска клиника за лечение по спешност.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене