Синът на Сашо Яръмов – Сийката, Стоян и аверът му Урли пребиха мъж пред жена му в кв. „Гроб махала“

23-годишният син на криминално проявеният Александър Яръмов –Сийката, Стоян и приятелят му Иван У. Урли пребиха мъж от Петрич, пред погледа на съпругата му в квартал „Изток „, който петричани са кръстели „Гроб махала“ заради близостта му до гробищния парк. Пред блок, който се намира в средата на панелния комлекс, двамата причакали семейството и го нападнали. “Чипелчето“, синът на Сийката, първи му посегнал.

Последвала юмручна схватка в която се включил и аверът му Урли. Двамата го проснали на земята с множество охлузвания и травми по главата и тялото, на което свидетел станала съпругата на пострадалия мъж. Стоян, както е името му, е закаран в петричката болница, за лечение.

От медицинското дружество съобщиха, че той е със средно по степен нараняване, и остава под лекарско наблюдение. 23 годишният Стоян беше арестуван преди година в опит да задигне крупна сума от свой приятел, дошъл си в Петрич от Англия, където е бил на работа. Малката Сийка, с още двама негови помагачи успяха да влезат в апартамента му в кв. “Биляна“, докато един от компанията го забавлявал по петричките кръчми. Тримата, му отмъкнаха цяла заработка, като гастербайтер и веднага след това отидоха в место казино да ги проиграят. Така бяха заловени от разследващите криминалисти и срещу тях бе образувано досъдебно производство, като делото предстои за разглеждане от състав на Районен съд –Петрич.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене