Свържете се с нас

Новини

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!

Публикувано

на

Уважаеми съграждани, Центърът за психосоциална и физикална рехабилитация на лица с множествена склероза в Благоевград има нужда от средства за изграждане на рампа и ремонт на тоалетна, за да отговори на изисквания по проект, по който центърът кандидатства за спечелване на няколко скъпоструващи уреда, които ще бъдат полезни и ще подпомогнат здравословното състояние на хората, които вече 7 години се обслужват в него. Срокът, който е поставен за извършване на тези дейности, е кратък, а средствата, с които разполагаме, са нищожни, затова се надяваме добри хора да откликнат и да подпомогнат едно дългогодишно начинание, което има основната цел Благоевград да разполага с първия по рода си модерен и оборудван център в България за лица с диагноза „множествена склероза” – състояние, което води до бавна и прогресивна инвалидизация.

Бихте могли да ни помогнете, като дарите капачки от бутилки на място в центъра или като дарите парични средства, според възможностите си, на следната банкова сметка:

BG86BUIB98881051517700

Сибанк ЕАД

за Сдружение „МС Общество България”

И нека не забравяме, че ЗАСТРАХОВКА „ЗДРАВЕ” НЯМА!

С уважение: Биляна Петкова

тел. за контакти: 0879 10 06 74

адрес на центъра: ул. „Христо Смирненски” № 5, ет.1 /зад НАП/

 

коментара

ГЕРБ

Георги Динев: Честито Благовещение

Публикувано

на

В днешния ден, Благовещение, християните възпоменават радостното за всички събитие: Ангел Божий донесъл на Дева Мария вест за скорошното явяване на отдавна очаквания Спасител.

“Радвай се благодатна,
Господ е с тебе; благословена си ти между жените.
Дух Светий ще слезе върху ти, и силата на Всевишния ще те осени,
затова и Светото, Което ще се роди от тебе, ще се нарече Син Божии.”
Благовещение е празник, честван у нас преди десетилетията и като Ден на майката, 
като духовен семеен празник и на света Богородица.

Честито Благовещение,

честит празник, майки!

с пожелания за вяра, надежда, любов и много благи вести.

С уважение, Георги Динев

Народен представител от 44-то Народно събрание

коментара

Продължете с четенето

Новини

Над 600 декара брезова и борова гора  унищожи голям пожар край сатовчанското село Ваклиново , дежурни екипи остават на място и през нощта 

Публикувано

на

Голям пожар гасиха днес повече от  8 часа , жители на селата Кочан, Осина, Ваклиново, противопожарни екипи на РСПБЗН –Гоце Делчев, общинския доброволчески противопожарен  отряд  в Сатовча , горски служители с горска техника  и др.

В пожара изгоряха над 600 декара брезова и борова гора в местността „Мараж“  край Ваклиново съобщиха горски  от ДЛС „Дикчан „  които  са оказали  голяма помощ за погасяването на пожара със закараната на място допълнителна  техника – противопожарен автомобил и  тежкотоварен автомобил ЗИЛ. Борещите се мъже с огнената стихия край Ваклиново споделиха че силният вятър е разнасял пламъците във всички посоки което е затруднило гасенето  много .

Пожарът е бил видян преди обяд най- напред от жители на  село Любча които първи  подали сигнал на тел. 112 както в община Сатовча  така и в  ДЛС “Дикчан“ .

 Буквално преди  час  бе погасен  пожара край Ваклиново . За през нощта да следят вятъра  да не разпали нови огнища  на място са останали екипи доброволци .

 Общото мнение за поредния пожар в Сатовчанско е че овчарите масово палят старата трева  за да  излезе по бързо новата за  паша на животните .

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ