Свържете се с нас

Скандали

СРАМ И РЕЗИЛ! За пореден път взеха книжката на „строителния предприемач“ Георги Монев!

Публикувано

на

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

Георги Монев скандално известният, пишман строител от град Гоце Делчев отново стана за смях и резил, след като за пореден път му беше отнето свидетелството за правоуправление на МПС от МВР.

Причината за това е, фактът – както винаги направил ПТП пордъчно почерпен с алкохол. Това както разбирате не се случва за първи път а според наши източници в орлганите на реда, Монев често карал пиян. Преди три години той бил заловен с около два промела алкохол зад волана, да вози децата си за училище и това бил осъден на пробация и лишен от свобода но с условно изтърпяване.

Монев, който е родом от град Хаджидимово, не се  ползва с добър авторитет в рериона, известен е кат опословичен пияница, некоректен към работници и партьори, дори издирван от хора за пари от които ревностно се крие. Същия преди време стартира кариерата си в строителния бранш като техник в база ИНКЕС – Хаджидимово, по късно влиза в частния сектор, като неформален ортак на бившия кмет на община Гърмен – Бастри Мисирков, с който изпълнява обществени поръчки и са делили парите.

След това прекара известно време кат опредприемач в Банско, от където беше изгонен, същата съдба го последва и в община Гоце Делчев, от където също са останали отвратени от неговата непочтенвост. Сега е открил полезна извява в град Сандански, където работи в санирането като подизпълнител, но и от там се очакват да го изпъдят.

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

коментара

ВИДЕО

НЕУДОБНИТЕ! Жена подложена на ежедневен тормоз, побой, рекет, заплахи за убийство…

Публикувано

на

Нова покъртителна история показва Методи Байрактарски в рубриката си „БЕЗУМИЦИ“

42-годишната Мария разказа истинската история за нейното отвличане. Това което разпространиха медиите не е истината. Тя изля мъката си и страховете си. Имало е ежедневен тормоз, побой, рекет, заплахи за убийство… Гледайте  в онлайн поредицата  „НЕУДОБНИТЕ“.

Вижте и безпощадният коментар на Веселин Стаменов и Мариета Димитрова!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Злата Ризова – политика с лъжи не се прави! С ФОТОШОП И ФЕЙСБУК МАНИПУЛАЦИИ ЗЛАТКА МУЛАТКА ОТ ОБС – БЛАГОЕВГРАД, СЕ СТЯГА ДА ПРАВИ СВОЯ ЛИСТА НА ЗАДАВАЩИЯ СЕ МЕСТЕН ВОТ!

Публикувано

на

фалшиво!!!

Топ Преса доказа, че пушекът от комина на фирма „РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград е фалшив. Много лош Photoshop, ниско ниво на познания е имал човека фалшифицирал снимката. Постоянно четем за „РУБИН 08“, едва ли не тази фирма е най-грешната в Благоевград. Позната на всички, като име но не и като дейност. Ние от Топ Преса си направихме труда да разберем какво прави фирма „РУБИН 08“ ООД.

Рафинирано слънчогледово масло „Рубин“ е висококачествен продукт произведен от „РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград. Предметът на дейност на дружеството включва производство на рафинирани и нерафинирани масла, слънчогледов шрот, бутилиране на рафинирани масла, изкупуване и производство на селскостопанска продукция, търговия, съхранение и експорт както на зърно, така и на бутилирани и наливни слънчогледови масла за Западна и Източна Европа, и Арабските страни като Ирак и Сирия. Бутилираното олио „Рубин“ е марка, която отговаря на всички европейски норми и химически анализи. Всяка една партида, произведена от предприятието се дава за изследване в неутрална лицензирана лаборатория, като Булгарконтрол, за химически анализ на произведения продукт. Сертификатът, издаден от Булгарконтрол важи в цял свят и е доказателство за високо качество. Цеховете за производство и бутилиране на олио „Рубин“ са оборудвани със съвременна техника и работят по класическата технология за производство на масла. Бутилиращата линия е напълно автоматична с капацитет 96000 бутилки за 24 часа.

Така, тук е момента да подчертаем, че собственикът на „РУБИН 08“ ООД не плаща реклама във вестник Топ Преса. Ние самите не сме го търсили за реклама, ние го потърсихме за да разберем истината, след като видяхме манипулирани снимки с добавените черни пушеци.

„РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград подържа IFS Versio 6.1, за управление на храни сертификат, който важи в  цял свят, а одита е от Франция….

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса

Топ Преса пита: Коя от благоевградските медии се интересува само от мнението на Злата Ризова?

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ