Свържете се с нас

Скандали

СРАМ И РЕЗИЛ! За пореден път взеха книжката на „строителния предприемач“ Георги Монев!

Публикувано

на

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

Георги Монев скандално известният, пишман строител от град Гоце Делчев отново стана за смях и резил, след като за пореден път му беше отнето свидетелството за правоуправление на МПС от МВР.

Причината за това е, фактът – както винаги направил ПТП пордъчно почерпен с алкохол. Това както разбирате не се случва за първи път а според наши източници в орлганите на реда, Монев често карал пиян. Преди три години той бил заловен с около два промела алкохол зад волана, да вози децата си за училище и това бил осъден на пробация и лишен от свобода но с условно изтърпяване.

Монев, който е родом от град Хаджидимово, не се  ползва с добър авторитет в рериона, известен е кат опословичен пияница, некоректен към работници и партьори, дори издирван от хора за пари от които ревностно се крие. Същия преди време стартира кариерата си в строителния бранш като техник в база ИНКЕС – Хаджидимово, по късно влиза в частния сектор, като неформален ортак на бившия кмет на община Гърмен – Бастри Мисирков, с който изпълнява обществени поръчки и са делили парите.

След това прекара известно време кат опредприемач в Банско, от където беше изгонен, същата съдба го последва и в община Гоце Делчев, от където също са останали отвратени от неговата непочтенвост. Сега е открил полезна извява в град Сандански, където работи в санирането като подизпълнител, но и от там се очакват да го изпъдят.

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

коментара

Скандали

Ало… ЧЕЗ! Засрамете се…

Публикувано

на

На ЧЕЗ не им пука за състоянието на стълбовете… Доказателство, за това са тези снимки изпратени от наши читатели в град Добринище. От няколко дни стълбът е прекършен и всеки момент може да падне. Местните казаха, че няколко пъти са се обаждали , за да съобщят за проблема, но никой не взел под внимание тази очевадна опасност. „Надяваме се, че като видят този стълб във вестника и други институции ще се поразмърдат“ пишат в писмото си до нас жители на Добринище. „Това не е авария, това е тотално безхаберие. От миналият петък е така, от долу по улицата минават автомобили, пешеходци… деца си играят. Срамота!“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ В ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ НА ТОП ПРЕСА

коментара

Продължете с четенето

Скандали

СКАНДАЛНО! Добринище без тротоари

Публикувано

на

Курортно градче ли? Пълни глупости, Добринище все повече заприличва на автокъща и паркинг за TIR-ове и селскостопански машини. След оплакване от жители на пиринското градче и разгневени туристи, Топ Преса изпрати репортер, за да  види дали наистина положението е толкова зле. Даже по-зле от колкото очаквахме. Първо помислихме, че сигналът е заради съседски разправии, но се оказа, че почти пред всяка къща има паркирани автомобили, микробуси, трактори, самосвали, та дори и огромни TIR-ове. Не е за вярване, нали… Точно заради това направихме снимки, които ви показваме. Жители на Добринище, споделиха, че сега като почнат да се докарват дървата става още по-зле.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2018
П В С Ч П С Н
« авг.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ