Свържете се с нас

Скандали

СРАМ И РЕЗИЛ! За пореден път взеха книжката на „строителния предприемач“ Георги Монев!

Публикувано

на

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

Георги Монев скандално известният, пишман строител от град Гоце Делчев отново стана за смях и резил, след като за пореден път му беше отнето свидетелството за правоуправление на МПС от МВР.

Причината за това е, фактът – както винаги направил ПТП пордъчно почерпен с алкохол. Това както разбирате не се случва за първи път а според наши източници в орлганите на реда, Монев често карал пиян. Преди три години той бил заловен с около два промела алкохол зад волана, да вози децата си за училище и това бил осъден на пробация и лишен от свобода но с условно изтърпяване.

Монев, който е родом от град Хаджидимово, не се  ползва с добър авторитет в рериона, известен е кат опословичен пияница, некоректен към работници и партьори, дори издирван от хора за пари от които ревностно се крие. Същия преди време стартира кариерата си в строителния бранш като техник в база ИНКЕС – Хаджидимово, по късно влиза в частния сектор, като неформален ортак на бившия кмет на община Гърмен – Бастри Мисирков, с който изпълнява обществени поръчки и са делили парите.

След това прекара известно време кат опредприемач в Банско, от където беше изгонен, същата съдба го последва и в община Гоце Делчев, от където също са останали отвратени от неговата непочтенвост. Сега е открил полезна извява в град Сандански, където работи в санирането като подизпълнител, но и от там се очакват да го изпъдят.

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

коментара

Скандали

Не чакайте да стане инцидент край VI СУ „Иван Вазов“ – Благоевград

Публикувано

на

Здравейте, уважаема редакция на югозападен таблоид Топ Преса. Поради факта, че след като публикувате някаква нередност за нашият красив град, Община Благоевград и в частност институциите свързани с нередността се самосезират, реших да споделя и аз нещо. Може би ще се вземе в предвид, а може би не.

Наложи се да запиша детето си в VI СУ „Иван Вазов“ – Благоевград. Досега не бях посещавала този квартал и в частност училището. Мога да кажа, че съм доволна от избора си, но писмото ми не е за това да хваля г-н Арабаджиев. Пиша ви относно интензивният трафик на леки и товарни автомобили на улицата между училището и магазина в близост. Там мисля, че има проблем. Това, че още не е станала злополука с някое дете, което тича на голямото междучасие за закуска не дава право на общината да не забелязва, че улицата е опасна. Да, спор няма че веднъж или два пъти в годината там стои полицейски патрул. Веднъж на първият учебен ден и веднъж на празника на детето 1-ви юни.

Това не е достатъчно. Сутрин е просто невъзможно да си оставиш детето спокойно да пресече от автомобили на родители бързащи за работа и товарни автомобили, които зареждат хранителният магазин. Моето скромно мнение е, че при такъв голям магазин, от който пазарува целият град и околните села и който се зарежда постоянно с нова стока, трябва паркинга намиращ се до училището да се обособи само като паркинг, а улицата да бъде затворена. Правено е по центъра на града ни и мисля, че не е невъзможно.

Има такава затворена улица, която се намира до Полицията и III – то СОУ. Моля Ви, не чакайте да стане инцидент, за да се помисли по този въпрос. Училището има обособена улица, която родителите могат да използват, за да оставят на спокойствие децата си. Тя се намира пред вторият вход. Странична е от главната улица и напълно безопасна. Всеки голям магазин си има отделен паркинг само за зареждане. Там също може да стане само такъв стига да има желание от страна на местната власт.

Идеята ми е че там трябва да влизат само автомобили които разтоварят на рампата на магазина. А от другата страна се намира хотел „Хавана“, хубаво е и от там да се затвори и да е само за гости на хотела. Не чакайте да стане късно. Става въпрос за живота и безопасността на нашите деца, бъдещето на града ни. Трафикът от автомобили маневриращи нагоре надолу по тази уличка е ужасен.

Мая Хаджиева

коментара

Продължете с четенето

Скандали

Пратиха на прокурор даскалица от неврокопско училище за „кражба на имот“! ЧУТОВЕН СКАНДАЛ!

Публикувано

на

Даскалицата обича да си попийва!

Нелоялно отношение на служител към работодател е историята на бившата вече служителка Ваня Томова Партенова на голямо проектантско бюро със  седалище в град Гоце Делчев. Внимание!!! 

Ваня Партенова извърши измама и кражба на имот собственост на работодателя и . Имотът се намира в село Лещен и е закупен от управителя на фирмата за фирмени цели. След дългогодишна работа в проектантското бюро служителката е наясно с дейността му и като „благодарност“ за гласуваното и доверие и доброто възнаграждение, което е получавала от страна на шефа си, най-нагло си присвоява имотът. Собственикът многократно изпраща официална нотариална покана до Ваня Партенова,  с която я приканва по законен път да върне откраднатото. Но тя не само няма намерение за сделка, но най-нагло, заедно със сестра си и зет си , който е служител в РПУ Гоце Делчев, От прпредлагат имотът за продажба на местен бизнесмен .

         Тази жена Ваня Партенова в момента е учителка в гимназия в град Гоце Делчев и учи на морал и ценности учениците. Тя е пропаднала в професионален и личен план жена.Освен кражбата на имота , Ваня Партенова представя във фирмата фалшиви болнични листове издадени от местен лекар.  Казваме фалшиви тъй като след многократни сигнали на управителят на фирмата до РЗИ и проверки, се установява , че Ваня Партенова хем е в  отпуск по болест с диагноза скъсан менискус ,неуточнено на кой крак , хем работи в кухнята на ресторант на свой братовчед в град Гоце Делчев. Според нейния работодател Ваня Партенова през последните месеци , изобщо не е вършела  работата , за която е била назначена.Във всеки удобен момент е сърфирала в интернет в модните сайтове. В последствие се разбира също , че е стояла там само за да изнася фирмена информация .След като работодателят и показва на монтираните в офиса камери, че тя не работи, Ваня Партенова започва да се държи арогантно и съответно за да си отмъсти се възползва от това да отмъкне по-най наглия начин имота, който не е нейна собственост. Тя признава гласно пред нотариус от гр.Гоце Делчев, че парцелът в Лещен не е неин но няма да го върне, защото шефът и  не го е заслужава. Тя измамницата ще решава за чужда собственост, тя която няма елементарни морални навици.

Ваня Партенова след като е била наясно с дейностите на фирмата е участвала в заговор за изнудване на работодателя си . Това го е планирала с сестра си , която също е била служителка на същата фирма.Под зоркото ръководство на служител на МВР, който живее със сестра и в Дъбница  Ваня Партенова Е СЪВЕТВАНА ОТ НЕГО да седи във фирмата , да им дава  фирмена информация за да може да организират изнудване на управителя и да оронят авторитета му.

От проектанското бюро ни пишат : “ Питаме тези две измамнички Ваня Партенова и Вера Партенова на какво отгоре вършат тези измами и изнудвания , след като цял живот са се хранили от тази фирма и са се възползвали от най-различни екстри- екскурзии,морета в страната и чужбина и др..Високият им стандарт на живот се дължи на доходите от дейността на проектантското бюро и на блгоразположеността на управителя.“

         Управителят предприема съответните мерки по съдебен ред да си върне собствеността върху имота.Сезира и прокуратурата за неправомерните действия на бившата си служителка и на роднините и около нея.Те се чувстват покоровителствени от полицията и затова си позволяват всичко това.

         Апелираме към всички работодатели да проучват подробно служителите си , които наемат на работа, за да не се окажат в подобна ситуация.Не допускайте до фирмените си дела такива хора като Ваня Партенова.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ