Свържете се с нас

Скандали

СРАМ И РЕЗИЛ! За пореден път взеха книжката на „строителния предприемач“ Георги Монев!

Published

на

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

Георги Монев скандално известният, пишман строител от град Гоце Делчев отново стана за смях и резил, след като за пореден път му беше отнето свидетелството за правоуправление на МПС от МВР.

Причината за това е, фактът – както винаги направил ПТП пордъчно почерпен с алкохол. Това както разбирате не се случва за първи път а според наши източници в орлганите на реда, Монев често карал пиян. Преди три години той бил заловен с около два промела алкохол зад волана, да вози децата си за училище и това бил осъден на пробация и лишен от свобода но с условно изтърпяване.

Монев, който е родом от град Хаджидимово, не се  ползва с добър авторитет в рериона, известен е кат опословичен пияница, некоректен към работници и партьори, дори издирван от хора за пари от които ревностно се крие. Същия преди време стартира кариерата си в строителния бранш като техник в база ИНКЕС – Хаджидимово, по късно влиза в частния сектор, като неформален ортак на бившия кмет на община Гърмен – Бастри Мисирков, с който изпълнява обществени поръчки и са делили парите.

След това прекара известно време кат опредприемач в Банско, от където беше изгонен, същата съдба го последва и в община Гоце Делчев, от където също са останали отвратени от неговата непочтенвост. Сега е открил полезна извява в град Сандански, където работи в санирането като подизпълнител, но и от там се очакват да го изпъдят.

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

коментара

Новини

Отново шуробаджанащина в ЮЗУ! Нови скандални разкрития на Топ Преса! Доц. д-р Траян Попкочев, декан на Факултета по педагогика уредил сина си и снаха си на работа в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград…

Публикувано

на


След разкритията ни, получихме десетки сигнали за корупция и шуробаджанащина в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград.  Ще дадем на академичният съвет на ЮЗУ поредно заседание, с тема „Какво правим с Топ Преса?“

 

Срещам се с майка на студент в ЮЗУ „Неофит Рилски“…

Г-жо,  имате думата…

– Аз съм  майка на студент, който е със статус дипломант с право на защита последен четвърти курс. С последен невзет изпит с профил педагогика. Той е последен с такъв невзет изпит по тази специалност. Няма друг такъв студент. Може би има някои, които са си прекъснали правата и с молби си удължават.2008 г. се записва студент. Към настоящият момент имаме един невзет изпит по дисциплината „Експериментална педагогика“ на специалност „Педагогика“. Нито специалността вече съществува, нито дисциплината. Тя от седем години въобще не съществува. Тъй като няма конспект по дисциплината преподавателят дава реферат. Рефератът като се направи той го проверява. Няма забележки по реферата. От пет-шест години момчето ходи преподавателят да го изпитва, но той непрекъснато го връща. Отива при него/аз съм била свидетел/ отваря му книжката и му казва, че няма подписи. Момчето му казва, че има подписи. Отваря да погледне и вижда, че наистина има подписи. След това го праща да си провери правата. Е може ли да отиде човек на изпит с протокол от учебен отдел и да ходи да си проверява правата. Нали ако нямаше права от учебен отдел изобщо нямаше да му дадат протокол. Въпреки това момчето отива. Оказва се, че правата са ок. След това му казва да отиде в сряда от 10:00 часа. Отиваме в сряда в 09:00 часа. Оказва се, че той е излязъл болничен. Така в продължение на години.

Как се казва този преподавател?

– Доц. д-р Траян Попкочев. Бивш зам. ректор. Сега е декан на факултета по Педагогика. Пищят студенти от него.

Тоест това не е единствен случай?

– Не е единствен случай. Много са случаите. Аз случайно разбрах за този проблем от учебният отдел. Ами тези майки, които не разбират? Децата се отказват и приключват. Моят син също. Като чуе за този изпит и му става лошо. Този преподавател се подиграва с него. Последният път ходихме на 28 септември  миналата година. Каза ни да идем след два часа. След два часа е вече 17:00 часа…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

ПОСТОЯННИ 2

ОЧАКВАЙТЕ!!! Доц. д-р Траян Попкочев, декан на Факултета по педагогика поиска думата!

Публикувано

на

Оказа се, че Попкочев нe бил такъв злодей… Разкрива цялата схема пред  Методи Байрактарски: “Няма да пиша оценка на човек, който иска да вземе изпита си от Англия… ”

 

Очаквайте този петък /29 юни/ в печатното издание на вестник Топ Преса!

На вниманието на ЮЗУ – Когато човек няма какво да крие спокойно може да потърси медията ни и да сподели своята гледна точка по даден въпрос.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2018
П В С Ч П С Н
« май    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ