НОВА СЕНЗАЦИЯ!!! Мобилно приложение разпозна лице на демон пак на Попови ливади!!! Лудост?

Никога нямаше да обърнем сериозно внимание на сним­ката, която ни изпрати нашия читател Владимир Василев чрез социалните мрежи, ако не ставаше въпрос пак за село Попови ливади и пак да се повдигне темата за „духо­ве“ и „демони“ там. Миналата година, пак бяхме разпънати на кръст, защото повдигнах­ме жълтата тема и публику­вахме подобни снимки, из­пратени ни от наши читатели. Дори вестник Градът – Гоце Делчев, попадна в епицен­търа на трусовете от общест­веното мнение, свързани с ексклузивната „новина“ , свързана с питането – дали броди призрак или дух или нещо паранормално на село Попови ливади. Накратко ще припомним, че Топ Пре­са публикува снимка, която определено събуди голям ин­терес . Турист и наш читател твърди, че съвсем случайно заснел нещо… нещо, което не прилича на същество или по-точно на земно същество, което не видял, докато пра­ви снимката. То се появило при свалянето на снимката от картата памет на диги­талния му фотоапарат… така твърди човекът пред меди­ята. Въпросът е – броди ли дух, призрак или някакво паранормално същество из курортното село Попови ливади или не…

Сега след мал­ко повече от го­дина, наш читател отново ни изпра­ти снимка, напра­вена по думите му на Попови ли­вади, а ситуация­та около снимка­та е следната:

„Имам прило­жение за разпоз­наване и обработ­ка на лица, исках да се снимам до­като бях на раз­ходка из Попови ливади, исках да тествам приложе­нието дали рабо­ти. Наслуки го на­сочих пред себе си и го активирах, за да видя дали всичко е на­ред…. За моя изненада той разпозна нещо пред мен. Шо­кирах се, когато програмата ми посочи, че е видяла нещо като „демон“. Пращам ви ко­пие от снимката и графиката на приложението. Разбира се отдавам случая, на изцяло компютърна грешка или не­лепо съвпадение, но влязох в Интернет и прочетох при Вас, че и друг пък са излизали подобни снимки на това мяс­то…Може би ще е интересно на хората, как така в калта на пътя ще се появи лице на де­мон, как така ще се подредят съчките и пръстта? На мен лично ми е много интересно“, пише ни Василев с молба да преценим дали изобщо да публикуваме снимката.

И така… Въпросът е има ли основание да вярваме, че има нещо прокълнато в района на Попови ливади? Специали­стите са категорични, че по снимките нищо не е пипано с фотошоп или други фото про­грами. Това е най-интересното в случая.

Вестник “ Градът“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене