Трима дилъри на дрога арестувани в Петрич

 По време на акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества в региона проведена на територията на гр. Петрич са арестувани трима дилъри на амфетамини. В къща в Петрич, обитавана от ИванС. /22г. / от гр. Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, са намерени и иззети: около 1, 2 грама амфетамин, везна и мелничка за канабис.

 Дилърът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. В къща, обитавана от Йордан Георгиев/20г. / от гр. Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерен и иззет плик, съдържащ около 1, 2 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 В района на ул. “Полк. Дрангов“ в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на Н. К. /23г. / от гр. Куклен, общ. Куклен, като у него е намерена и иззета около 2 грама марихуана. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Всеки ден полицията в Петрич задържа дилъри на дрога, като се действа по сигнал.

 Акция срещу разпространяването на канабис и амфетамини, както на хероин и кокаин се реализира успешно и в Меката на дрогата – село Тополница, Петричка община.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене