Рапърът Вас Ангелов пял на една сцена с Eminem, 50 Cent и Busta Rhymes с поздрав за читателите на Топ Преса!

Очаквайте ексклузивно интервю с Вас Ангелов!
САМО В ТОП ПРЕСА!

Мечтите се сбъдват. Живият пример за това е едно 21-годишно момче от Петрич на име Васил Ангелов. Той е единственият българин, който пее на една сцена със световни рап звезди като Еминем, Фифти сент, Бъста Раймс и “Пъблик Енеми”.

В музикалните среди Васил е по-познат с псевдонима Вас Ангелов. Причината за това е, че чужденците не могат да произнесат българското му име. Вас, от друга страна, е доста лесно и запомнящо се. Дори Еминем оценява оригиналността му – праща му съобщение във фейсбук, в което пише: “Това е доста зарибяващ (dope) псевдоним.”
Самият Еминем пише съобщение на Ангелов във фейсбук, в което казва, че младият изпълнител има зарибяващ (dope) псевдоним.

Историята на Вас Ангелов започва след участието му в клуб в Англия. Тогава на сцената изпълнил едно от най-сложните хип-хоп парчета на Бъста Раймс – Break Ya Neck. Българинът изобщо не подозирал, че рап звездата е сред публиката и го слуша. След края на концерта при Ангелов дошъл човек и му казал, че Бъста Раймс му сваля шапка. Младото момче се стреснало и учудено попитало мъжа срещу себе си откъде знае, че рап звездата му сваляла шапка. Нямал представа, че това е мениджърът на Бъста.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене