ВИДЕО: Освен професионална реализация, НПГ Д. Талев предлага и отлична спортна подготовка

Освен високо професионално обучение в модерни и търсени професии, Неврокопска професионална гимназия в Гоце Делчев, предлага на възпитаниците си и модерни условия за спорт. Висококвалифицирани преподаватели по физическа култура и спорт тренират учениците в най-популярните видове спорт: футбол, тенис на маса, волейбол, баскетбол и хандбал. Училището разполага и с модерно оборудвана фитнес зала. Благодарение на добрите преподаватели и отличните спортни съоръжения, училищните спортни отбори печелят престижни призове на регионално и национално ниво.

165 ученика през тази учебна година от НПГ „Димитър Талев“ получиха дипломи с които придобиха квалификации в следните специалности: „икономическа информатика“, „оперативно счетоводство“, „компютърна техника и технологии“, „промишлена електроника“ и „конструиране, моделиране и технология на облекло и текстил“ – дуално обучение /учене чрез работа/. Всички специалности са с разширено изучаване на английски език.

А за това, какви са условията за спорт в училището и какви са спортните успехи на училищните отбори, разказаха самите преподаватели и ученици, пред камерата на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене