Популизма на войводите в Петрич удари дъното! Защо съветниците от ВМРО гласуваха „за“ ,а сега „против“ развитието на Рупите?

Популизма на войводите в Петрич удари дъното! Защо съветниците от ВМРО гласуваха „за“ а сега „против“ развитието на Рупите?

Pirinsko.com разполага с документ, на който се вижда, че съветниците от ВМРО-Петрич гласуват „ЗА“ на заседание 4 на Общински Съвет- Петрич, мандат 2015-2019г., което е първото гласуване, свързано с Рупите и е за одобряване на задание за проектиране за изготвяне на ПУП-ПРЗ за посочените в решението имоти.

Втората точка от решението е свързана с разрешаване изготвянето на ПУП-ПРЗ за цитираните имоти във връзка с промяна на предназначение от земеделска земя за обект „къщи за гости“.

Недопустимо! Училищен автобус от Разложко джитка през ж.пп прелез на червено заради повердена бариера снимка 1

На заседанието на ПК по ТСУТЕ Стоян Божинов също гласува „За“

Недопустимо! Училищен автобус от Разложко джитка през ж.пп прелез на червено заради повердена бариера снимка 1

Защо си променят мнението общинските съветници от ВМРО, и колко струва смяната на вота, питат читатели на медия Pirinsko.com.

Вероятно Стоян Божинов защитава роднинските интереси и е поел ангажимент към бизнеса в Сандански, за да спъва проекта на Рупите!

 Ето какво публикува Стоян Божинов в социалната мрежа Фейсбук:

Да вкараме още малко яснота по темата за Рупите!!!

За всички, които се чудеха „кой, къде е бил до сега“, предоставяме на вашето внимание протоколите от заседанието на ОбС- Петрич.

ПРОТОКОЛ №24, от 28.07.2017 г.
Предложението е на КМЕТА- Димитър Бръчков.

„Колеги, подлагам на гласуване следващото предложение: под номер 26 в днешния дневен ред на Общински съвет- Петрич да влезе Предложение от г-н Димитър Бръчков, кмет на община Петрич относно: Разрешаване за изработване на Подробен устройствен план- План за регулация и застрояване /ПУП-ПРЗ/ за ПИ с №000348, м.“Рупите“, който да се отреди за „къщи за гости, СПА център и административна част“. Колеги, в режим на гласуване сме.“

Ето „Къде бяха войводите?“

Кирил Стойков – против
Стоян Божинов – против
.
.
.
другото е без коментар!!!

 Недопустимо! Училищен автобус от Разложко джитка през ж.пп прелез на червено заради повердена бариера снимка 1

Припомняме за инвестиционното намерение на бизнесмена Валентин Парапунов е за вдигане на СПА комплекс и 10 къщи за гости в местността, близо до храма на Ванга. За инвеститори се сочат освен Валентин Парапунов, дъщеря му Силвия, като се спряга и името на санданския бизнесмен Коко Динев.

В началото на годината Басейнова дирекция Западнобеломорски район – Благоевград е одобрила промяната на предназначението на 9496 квадратни метра земеделска земя от седма категория, неполивна собственост на фирмата на петричкия бизнесмен Валентин Парапунов, за изграждане на обект „Къщи за гости, администрация, ресторант и СПА център“ в имоти в местността Рупите.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене