ПОРАЗЯВАЩО ВИДЕО В ТОП ПРЕСА! Потенциален убиец на деца работи из Югозапада, маскиран като шофьор на училищен автобус! Златанов, СЪБУДИ СЕ!

Социалните мрежи гърмят и трещят докато шефът на РИО – Благоевград се стяга да ходи на уикенд. На прелеза при село Баня, община Разлог, неизвестно за сега лице с поведение на психопат, работещ като шофьор на училищен автобус, преминава повече от опасно ЖП – прелез при това в мъгливо време.

„Точно тези кретени, които минават през жп-прелез при спусната бариера и работеща звукова и светлинна „Забранителна сигнализация“, са същите, които вечер псуват пред телевизора и обясняват на всички, че „няма такава скапана държава“. А водачът на ученическия автобус, който прекара децата през прелеза трябва да бъде пребит с тояги и уволнен незабавно“, изригна евродепутатът.

Той обаче не се ограничи само с това да се възмущава и вбесява, ами се и закани: „Изпращам това на КАТ и Министерство на образованието, за да разбера как се казва този хубавец“, писа по темата преди броени минути евродепутатът Ангел Джамбазки. На видеото и снимките, които ги имаме, единствено Топ Преса ясно се вижда номера на въпросния училищен автобус –  Е 0517 КН.

Ситуацията се е случила вчера на 7 юни 2018 година и психопатът и потенциален убиец на деца може да бъде намерен веднага да бъде уволнен на мига и да му бъдат повдигнати серия обвинения. Държим за затвор възможно най-бързо! Успоредно с това Топ Преса настоява за незабавна оставка на прекия началник на шофьора, извършил престъпно нарушение, а в по европейски и съвременни държави за това престъпление би си отишъл и шефът на РИО – Ивайло Златанов. Ще пратим видеото в министерството с надеждата да захвърлят глави на отговорните лица, защото така не може. Това вече е ужасия! Бог да пази децата на България!

ОСНОВНА ТЕМА НА ТОП ПРЕСА – СЛЕДЕТЕ НИ РЕДОВНО!  

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене