Свържете се с нас

ВИДЕО

ПОРАЗЯВАЩО ВИДЕО В ТОП ПРЕСА! Потенциален убиец на деца работи из Югозапада, маскиран като шофьор на училищен автобус! Златанов, СЪБУДИ СЕ!

Публикувано

на

Социалните мрежи гърмят и трещят докато шефът на РИО – Благоевград се стяга да ходи на уикенд. На прелеза при село Баня, община Разлог, неизвестно за сега лице с поведение на психопат, работещ като шофьор на училищен автобус, преминава повече от опасно ЖП – прелез при това в мъгливо време.

„Точно тези кретени, които минават през жп-прелез при спусната бариера и работеща звукова и светлинна „Забранителна сигнализация“, са същите, които вечер псуват пред телевизора и обясняват на всички, че „няма такава скапана държава“. А водачът на ученическия автобус, който прекара децата през прелеза трябва да бъде пребит с тояги и уволнен незабавно“, изригна евродепутатът.

Той обаче не се ограничи само с това да се възмущава и вбесява, ами се и закани: „Изпращам това на КАТ и Министерство на образованието, за да разбера как се казва този хубавец“, писа по темата преди броени минути евродепутатът Ангел Джамбазки. На видеото и снимките, които ги имаме, единствено Топ Преса ясно се вижда номера на въпросния училищен автобус –  Е 0517 КН.

Ситуацията се е случила вчера на 7 юни 2018 година и психопатът и потенциален убиец на деца може да бъде намерен веднага да бъде уволнен на мига и да му бъдат повдигнати серия обвинения. Държим за затвор възможно най-бързо! Успоредно с това Топ Преса настоява за незабавна оставка на прекия началник на шофьора, извършил престъпно нарушение, а в по европейски и съвременни държави за това престъпление би си отишъл и шефът на РИО – Ивайло Златанов. Ще пратим видеото в министерството с надеждата да захвърлят глави на отговорните лица, защото така не може. Това вече е ужасия! Бог да пази децата на България!

ОСНОВНА ТЕМА НА ТОП ПРЕСА – СЛЕДЕТЕ НИ РЕДОВНО!  

 

коментара

ВИДЕО

НЕУДОБНИТЕ! Жена подложена на ежедневен тормоз, побой, рекет, заплахи за убийство…

Публикувано

на

Нова покъртителна история показва Методи Байрактарски в рубриката си „БЕЗУМИЦИ“

42-годишната Мария разказа истинската история за нейното отвличане. Това което разпространиха медиите не е истината. Тя изля мъката си и страховете си. Имало е ежедневен тормоз, побой, рекет, заплахи за убийство… Гледайте  в онлайн поредицата  „НЕУДОБНИТЕ“.

Вижте и безпощадният коментар на Веселин Стаменов и Мариета Димитрова!

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

Класноурочна „симфония“ създадоха учениците и учителите в НПГ в Г. Делчев

Публикувано

на

Интердисциплинарният урок  на тема „Симфония“ бе елегантно предизвикателство да се разчупи класическата урочна рамка и неочаквано, но с фина логичност да се обединят в естествена взаимовръзка биология, химия, физика, музика и литература.

Такъв нестандартен модел на урок бе представен  от преподавателите и учениците в Неврокопска професионална гимназия „Д.Талев“ в Гоце Делчев.   Темата-  феноменът  „Светлина“ –  стартира с библейския текст за сътворението на света , асоциативно се вплете в звуците на „ Четирите годишни времена“ на Вивалди, за да излезе от въображаемия свят на изкуството и да  поеме по реалните пътища на науката, където  светлината бе разгледана от гледната точка на физиката, химията и биологията. Целта на урока бе да се представи връзката между светлина, фотосинтеза, хранителни вещества, здравословно хранене и здравословен начин на живот, като се  използва за обща рамка структурата на музикалното произведение  симфония.  Всички елементи на симфонията намериха оригинално приложение в урока. В него „ симфоничният оркестър“ бе съставен от ученици – научни работници във физически и химически лаборатории, биолози – новатори, диетолози, лекари, фармацевти, спортисти, шеф-готвачи. Учениците експериментираха, доказваха  по химичен път наличието на нишесте и белтъци, също така функционалните групи, които изграждат въглехидратите; представени бяха фазите на процеса фотосинтеза. Научните и експерименталните факти бяха практически вложени в съвети и тестове за здравословно хранене и здравословен начин на живот. Учениците се превъплътиха и в лекари – гастроентеролози и диетолози, провеждащи  импровизирани прегледи; както и във фитнес инструктури, даващи практически съвети за здравословен начин на живот.  Също така полезни ястия бяха предложени и от шеф-готвачите на НПГ. Урокът бе широкоспектърен, многопластов, но най-вече с практическа насоченост и  с висока степен на полезност. В него бяха обединени ученици от 8,9,10 клас с общи интереси по природни науки. Преподавателите използваха богат набор от интерактивни методи и техники на преподаване, но доминиращият бе проектният метод, при който учениците, напътствани от учителите си, сами създаваха и защитаваха своите проектни задачи.

    Интердисципринарният урок бе наблюдаван от старши експерт по природни науки при РУО- Благоевград – г-жа Стоянова, от Ръководството и преподаватели на НПГ,  както и от   преподавателите по природни науки от  училища в общината и от Сатовча.  Неслучайно бе избрана и датата за интерсеното събитие – в наверечието на 22 март – Световният ден на водата.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ