Свържете се с нас

ВИДЕО

(ВИДЕО) Владимир Кисьов: Кмета на Гоце Делчев е типичен пример за кмет и за добро управление

Публикувано

на

Снощи в Гоце Делчев се проведе заключителна среща по проект „Община Гоце Делчев – измеренията на българското европейско членство“. Срещата бе на тема: „Българското председателство на Съвета на ЕС – важен политически и институционален инструмент за издигане авторитета на България“. Събитието бе открито от кмета на Гоце Делчев, Владимир Москов, който трети мандат е и член на Европейския комитет на регионите. „Кмета на Гоце Делчев е типичен пример за кмет и за добро управление“, каза в словото си Владимир Кисьов – главен преговарящ с Европейския съюз (2000 – 2001 г.) и директор на Европейския институт от 2001 г. до момента на когото кмета Москов даде думата.

„Според мен, европредседателството е пълен провал за България“, каза от своя страна евродепутатът от партията на европейските социалисти, Момчил Неков, член на комисията по земеделие и развитие на селските райони и комисията по култура и образование.

Освен това, Момчил Неков припомни за двойният стандарт с който САЩ третира пет държави-членки на ЕС за които се изискват визи а европейската комисия не се застъпва премахване на тази дискриминация спрямо петте държави една от които е и България.

На заключителната среща по проекта, бяха презентирани работите на ученици, спечелили наградите на европейски конкурси. Това са Людмила Фончева от НПГ „Д. Талев“ която спечели първа награда в конкурса „Отечество любезно“ и авторският колектив от тримата ученика от ПМГ „Я. Сандански“ – Саня Севдева, Мирослав Пехливанов и Ивана Ангелова, спечелили конкурса „Евроскола“.

Проектът „Община Гоце Делчев – измеренията на българското европейско членство“ се финансира по грантова схема „Подкрепа на инициативи на общините, свързани с регионалното измерение на българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г.“

коментара

ВИДЕО

ВИДЕО / ВНИМАНИЕ! ЗАПОЧВА 3-ти СЕЗОН НА „НЕУДОБНИТЕ“

Публикувано

на

Онлайн поредицата „Неудобните“ продължава! За радост на едни и тъга на други, тази събота „Неудобните“ стартират епизод 1 от сезон III. „Неудобните“ е  проект на две медии, които се обединиха и създадоха нещо различно. Благоевград Нюз и Топ Преса представят първата по рода си продукция – „Неудобните“. Главният редактор на Благоевград Нюз – Мариета Димитрова, медийният мениджър – Веселин Стаменов и  Методи Байрактарски – зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса обсъждат актуални теми и проблеми на местно и национално ниво.

Главният редактор на Благоевград Нюз – Мариета Димитрова, медийният мениджър – Веселин Стаменов и Методи Байрактарски – зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

ВИДЕО: Ремонт по никое време създава абсолютен дискомфорт на Е-79 преди Благоевград

Публикувано

на

В делничен ден най-натоварения час за работа, пътна агенция прави ремонти и създава тотален дискомфорт на шофьорите по пътя Симитли – Благоевград.

На участъка при картинк пистата, заради поставянето на нова маркировка, се създават километрични опашки.

Топ Преса призовава пътна агенция да помисли за комфорта на шофьорите и да извършва ремонтни дейности в ден и час с по-лек трафик/

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2018
П В С Ч П С Н
« авг.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ