Свържете се с нас

Разследване

Ексклузивно от Якоруда! Тейфи Мекльов обвинен в смъртта на свои съграждани отровени с ракия : Ще стане страшно!

Published

на

Очаквайте само на www.toppresa.com ексклузивно от Якоруда интервю с Тейфи Мекльов обвинен в смъртта на свои съграждани отровени с ракия. За първи път той проговаря пред медия след инцидента и след като му подпалиха вилата.

За първи път обвинения в смъртта на свои съграждани, отровени с метилов алкохол, проговаря и иска д аразкаже пред цяла България своята истина за случая. ЗА ПЪРВИ ПЪТ! ПОТРЕСАВАЩО И ОПАСНО САМО В ТОП ПРЕСА! ОЧАКВАЙТЕ СКОРО…

коментара

Разследване

Измамата на годината в Абланица! Шофьор представящ се за лекар мами хората с имена на медици от Гоце Делчев!

Публикувано

на

На истинска крупна измама стават жертви жителите на хаджидимовското село Абланица. Редакцията на информационна агенция ww.toppresa.com е подложена на натиск и от двете страни, участващи в една обява разлепена навсякъде из селото. Става въпрос за случай в който собственикът на местна дрогерия Сюлейман Арнаудов, опитва да наложи нов личен лекар на хората в селото, но чрез измами, натиск и манипулации… За целта той и скандално известният бивш шофьор от Слащен днес представящ се за лекар Алисан Семерджиев, разлепили из селото обява в която, твърдят че „доктора“ започва дейност в селото, набира пациенти и заради него едип път в седмицата щял да преглежда неврокопският специалист доктор Никола Тонгов.

Оказва се след проверка на информационна агенция www.toppresa.com, че това е пълна измама. От текста на обявата и чрез свои хора в Абланица, доктор Тонгов разбрал, че „ ще практикува рамо до рамо“ с никому неизвестния Семерджиев. „Името ми е ползвано нечестно. Никога не съм поемал ангажимент към доктор Семерджиев…“ заяви Тонгов след наша проверка. В схемата е въвлечен и местният фелдшер Сами Узунов, чието име също се ползва от участниците в измамата, оказа се че и той никога е нямал намерие да работи с тях и името му се ползва нерегламентирано. „Аз работя с доктор Стоев в Абланица. Той спаси живота на жена ми, никога няма да го предам и заявава че нямам нищо общо с този Семерджиев“ заяви Узунов пред наш репортер. Пред Топ Преса, въпросният доктор Семерджиев отказа какъвто и да е коментар. Оказа се че същият е родом от село Слащен община Сатовча, където не се слави с добро име. Местните питат „като е от Слащен защо не практува там?“ , той обаче отказва да отговори на този въпрос, а слуховете носят че той работил дълги години като шофьор в САЩ и не е практувал докторската професия, въпреки че има диплома. Сега отвъднъж без практика Семерджиев решил да лекува жителите на Абланица, подведен от местният управлител на дрогерия Арнаудов, който чрез него искал да си разработи бизнеса. Въпреки че управлява дрогерия Арнаудов продава в нея и лекарства, което е забранено и  повече от скандално и моментално трябва да се провери от Здравката каса и всички отговорни институции.

Лично според нас гаврата от измамата е голяма. Да правиш име ползвайки с лъжа имената на успели свои колеги и мерзко, долно и подмолно. Име направено с имама и лъжа не е име, господин Семерджиев, то е срам за Вас и показва реалните ви намерения, явно да накачите на куката си прости шарани, които да ви вярват и да доите чрез тях Здравната каса. Призоваваме жителите на Абланица за бдителност и будност, ако някой се опита политически или чрез друг натиск да ги задължи да станат пациенти на Семерджиев, моментално да се свържат с нас и всички институции чрез телефон 112. Топ Преса определено няма да остави нещата така, следим темата и ще искаме наказание за измамата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ…

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Крими

ПОТРЕСАВАЩ СКАНДАЛ! Незаконен ракиджийник в Абланица! Нов отровител! (СНИМКИ)

Публикувано

на

Изключително притеснителна информация пристигна в редакционна агенция toppresa.com. На вниманието на агенция МИТНИЦИ, НАП и ПРОКУРАТУРА! Директорът на ДЛС „Дикчан“ – Сатовча, Исмаил Моллов стопанисва, управлява и печели пари на гърба на държавата под напълно незаконен ракиджйкик – казан за ракия в хаджидимовското село Абланица.

ИСМАИЛ МОЛЛОВ

 

Местните жители ни сигнализират, че Моллов от години прави луди пари, притискайки хората да варят ракията си при него без да отчита нито лев в държавната хазна, без да има лиценз от агенция „Митници“, а качеството на произведения алкохол е бил под всякаква критика.

Потресаващото и скандалното в случая е, че този ракиджийник тайно се ползва от местни контрабандисти на алкохол, които го варят с опасен материал с цел ниското качество и ниска цена на продукта, който продават из малките кръчми по селата в общините Хаджидимово и Сатовча.

Преди време срещу казана имало проверка и разследване по сигнал на местни жители, но Моллов тогава, в качеството си на политик от ДПС, плашил, разправял с институции и потулил разследването.

Справка на Топ Преса, градското ни лечебно заведение, МБАЛ – Иван Скендеров, показва, че не са един или два случаите на натровени с алкохол с токсично съдържание от с. Абланица и региона. След интоксикиране и промивки, пациентите били освобождавани и засега за щастие няма по – тежък случай, освен преди години местен бизнесмен от Абланица бил пред остър панкиретит – едвам бил спасен, а след това признал, че пил алкохол, произведен от ракиджийника на Моллов.

 Според още по-потресаваща информация, роми от Кремиковци и други махали също били приети също били редовни клиенти на ракиджийника. Неговият девиз бил „С пари хора не връщам, ако ще и отрова да варят“.

Тук е мястото Топ Преса да отправи публично питане – Исмаил Моллов от „шарената крава“ ли е? Кой му позволява да върти бизнес, с който да вреди здравето на хората, напълно незаконно? До кога печеливш нелегален бизнес ще се таксува като дребно селско занаятчийство и по тази начин ще се рискува живота на хората от Абланица и региона? Толкова ли е сложно Моллов да легализира бизнеса си и да работи като всеки един – да си плаща данъците и агенция „Митници“ да следи продукцията? Болни ни е, но няма как! Трябва да припомним и ужасяващият случай от подобния вид ракия в Якоруда в къщата на известният Тейфи Мекльов. Безхаберието, политическия страх и финансовата податливост на някои представители на българските югозапдани институции, довежда до такава ситуация днес да сигнализираме за подобен абсурд. Кой ще поеме отговорността и кой ще лежи в затвора, ако напълно незаконният ракиджийник на Моллов утре отрови някого? Колко струва човешкият живот и колко струва бизнесът на Моллов да бъде запазен? Обърнахме се официално към агенция „Митници“, от където неофициално получихме отговор, че за първи път от нас научават за подобният този незаконен казан в Абланица. Очакваме моменталната им намеса – запечатването му още днес и подвеждане на наказателна отговорност на шефът на ДЛС „Дикчан“ – Сатовча, Исмаил Моллов. Силно се надяваме, че този път парите в джоба на местни журналисти, дървата в двора на инспектори и пликове с дарение на шефове на институции няма да попречат законът да бъде приложен с цялата си строгост, защото престъпната дейност е съществувала с години. Това могат да го потвърдят десетки, дори стотици жители на с. Абланица и региона, които на ръка плащат за да си сварят под заплахи ракията при горския началник, вживял се в ролята на местен феодал. Както може да предположите, Топ Преса няма да остави нещата така и ако днес незаконният, евентуален отровител на хора не бъде запечатан, в понеделник, чрез официален сигнал до шефа на агенция „Митници“, главният прокурор и агенцията по храните, медията ни ще поиска обществена справедливост и защо не с това да спаси нечии живот.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

П.С: Междувременно сигнализираме и ЧЕЗ – България, защото проверка на място установи, че незаконният ракиджийник е захранен от частен имот и няма обособен самостоятелен пост за захранване с електроенергия. Надяваме се още днес и те да вземат мерки.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2018
П В С Ч П С Н
« май    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ