Големец! Най-издирваният експолицай Джорджи Прегьов се шири в лукс имение в Лондон и не му пука на „Шапката“, че го съдят за измами

Търсеният от магистратите бивш благоевградски полицаи Георги Прегьов, с атрактивният ник в мрежата Джорджи Иванов, се шири в голяма къща зад Океана и хич не му пука, че измами гастарбайтери, които години наред не могат да получат възмездие за причиненото им страдание в чужбина. Прегьов излъга няколко кандидат гастарбайтери с обещания за работа срещу заплащане.

В мащабно разследване на Struma.com установихме, че Прегьов посрещал групите на спирка „Виктория“ в Лондон, след това настанявал хората на определени места, събирал парите и изчезвал, мотаейки ги с дни, че има пречки да започнат обещаната работа. Дейността му бе разкрита и той се върна в Благоевград, където работи в охранителната фирма на кума си Пене Алексиев.

„Стъпваше на петолевки“ по това време, правейки се на мениджър, независимо, че ужилените гастарбайтери го вкараха в съда. Когато обаче бе насрочено първото съдебно заседание за измамите му той избяга и се покри в отново Лондон, където вероятно работи.

Представя се за студент, свободен без ангажименти, а сега се фука и с новата си къща. На всяко съдебно заседание той не се явява, като подсъдим за измама. Ето го Джорджи, пука ли му на Шапката?!

Мартин Петров

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене