Със специална програма Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград закрива учебната година

Годишни концерти, на различни школи от Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград ще отбележат края на учебната година.

   Старт в концертите  поставят школите по пиано и цигулка, които ще представят своите изпълнения на 6 юни от 18:00 часа. Те ще покажат всичко научено до момента в  337 зала в Първи учебен корпус на ЮЗУ „Неофит Рилски“ пред семейство и приятели, жители и гости на града.

   Програмата на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград продължава с годишен концерт на фолклорната група „Бисери“, които ще покажат талант и умения на 7 юни от 17:30 часа в залата на Куклен театър. Малките представители от фолклорната група са подготвили богата музикално-танцова програма, с която ще зарадват своите близки.

  На 8 юни от 18:30 часа, в зала „Яворов“  музикантите от ДЮФА „Пиринска китка“ ще блеснат в народни носии на сцената, за да представят богатия си репертоар от песни, танци и музикални инструменти.

   Годишните концерти на ЦЛТРДБ се превърнаха в традиция за Центъра. Всяка година, на края на учебната година възпитаниците от различните школи гордо показват своето майсторство, блясък и всичко научено през годината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене