Свържете се с нас

Анализи и Коментари

НОВА СЕНЗАЦИЯ!!!!Мобилно приложение разпозна лице на демон пак на Попови ливади!!! Лудост?

Published

на

Файл от приложението на Василев. Настина е смарязяващо!

Никога нямаше да обърнем сериозно внимание на снимката която ни изпрати нашия читател Владимир Василев, чрез социалните мрежи ако не ставаше въпрос пак за село Попови ливади и пак да се повдигне темата за „духове“ и „демони“ там. Миналата година, пак бяхме разпънати н акръст, защото повдигнахме жълтата тема и публикувахме подобни снимки изпратени ни от наши читатели. Дори колегите от вестник Градът – Гоце Делчев, попаднаха  епицентъра на трусовете от общественото мнение, свърза­ни с ексклузив­ната „новина“ , свързана с питането – дали броди призрак или дух или нещо паранормално на село Попови ли­вади. Накратко ще припомним, че Топ Преса публикува снимка, която определено събуди голям интерес . Ту­рист и наш читател твърди, че съвсем случайно заснел нещо… нещо, което не прили­ча на същество или по-точно на земно същество, което не видял, докато прави снимка­та. То се появило при сваля­нето на снимката от картата памет на дигиталния му фо­тоапарат… така твърди чове­кът пред медията. Въпросът е – броди ли дух, призрак или някакво паранормално същество из курортното село Попови ливади или не… ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Сега малко повече от година, наш читател отново ни изпрати снимка напреван по думите му на Попови ливади а ситуацията около снимката е следната:

„Имам приложение за разпознаване иобработка на лица, исках да се снимам докато бях на разходка из Попови ливади, исках да тествам приложението дали работи. Наслуки го насочих пред себе си и го актививах, за да видя дали всичок е наред…. За моя изненада той разпозна нещо пред мен. Шокирах се когато програмата ми посочи, че е видяла нещо като „демон“. Пращам ви копие от снимката и графиката на приложението. Разбира се отдавам случая, на изцяло компютърна грешка или нелепо съвпадение, но влязох в интерент и прочетох при Вас че и друг пък са излизали подобни снимки на това място…Може би ще е интересно н ахората, как така в калка на пътя кще се появи лице на демон, как така ще се подредят съчките и пръстта? На мен лично ми е много интересно. “ пише ни Василев с молба да преценим дали изобщо да публикувам снимката. И така… Въпросът е има ли основание да вярваме че има нещо прокълнато в района на Попови ливади? На този въпрос отговор ще опитаме да дадем още в четвъртък във вестинк Градът, но молим Ви уважаеми читатели, дайте мнетието си долу в коментарите. Както виждате публикуваме снимките в пълния им размер, с цел който реши да ги свали и да ги провери за достоверност. Специалистите са категорични че по тях нищо не е пипано с фотошоп или други фото програми. Това е най – интересното в случая.

ПРИПОМЯМЕ ОТ АРХИВА ЗА СЛУЧАИТЕ С ПОДОБНИ УЖАСЯВАЩИ СНИМКИ:

Всички гледни точки! Броди ли призрак на Попови ливади или всичко е просто една илюзия?

Sensation! Нова снимка – този път ВАМПИР на Попови ливади!

коментара

Анализи и Коментари

Срамна работа: Село Лъжница тъне в боклуци! Кой е виновен? (СНИМКИ)

Публикувано

на

Жителят на с. Лъжница, Хюсеин Зарбаш, потресен от гледката, на която стават всеки ден свидетели неговите съселяни избухна с коментар във социалната мрежа „Фейсбук“ по този въпрос:

Уважаеми лъжничани,

Преди време бях направил призив „Да пазим селото ни чисто“, да правим забележки на замърсителите и да възпитаваме децата да пазят чисто и да хвърлят боклуците в кошчетата за боклук. До някъде има успех, но не е достатъчно – продължава да се замърсява селото. Направих лично аз забележки и получих остра реакция, че кой съм бил или нека кмета да чисти. Да, кметството трябва да чисти, но как ще стане това ,ако ние 1500 човека замърсяваме постоянно и някои след нас да чисти, няма как да се смогне. Аз няма да се откажа и постоянно ще правя забележки на замърсителите и ще очаквам много хора да ме подкрепят. Детската площадка е постоянно в окаяно състояние молбата ми е към майките да пазят чисто. И, ако трябва да почистват, колкото е възможно. Благодаря на всички, които искат селцето ни да е чисто и по приятно за живеене !

Хюсеин Зарбаш, жител на с. Лъжница

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Анализи и Коментари

В картина и звук в НЕУДОБНИТЕ днес за КОРУПЦИЯТА в ЮЗУ, за натиск и лъжи! Гледайте!

Публикувано

на

Тази седмица в днешния брой на НЕУДОБНИТЕ, топ журналистите от югозапада Веселин Стаменов и Методи Байрактарски, пуснаха горещо видео с разкрития за корупция и натиск в ЮЗУ. * ПОТЪРПЕВШИТЕ ПРОГОВАРЯТ…
* Най-младият рапър в България G на гости на “НЕУДОБНИТЕ”
* Делото: Андон Тодоров срещу Мариета Димитрова – резилът на годината за един политик! 

НЕУДОБНИТЕ

* Нови разкрития и скандален запис за корупция в ЮЗУ …* ПОТЪРПЕВШИТЕ ПРОГОВАРЯТ…* Най-младият рапър в България G на гости на “НЕУДОБНИТЕ”* Делото: Андон Тодоров срещу Мариета Димитрова !!!

Публикувахте от Неудобните в 8 юни 2018 г.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2018
П В С Ч П С Н
« май    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ