С ново амплоа! Бербатов се прицели в Холивуд, става актьор

„Защо да не бъда и актьор, ако получа интересно предложение от Холивуд“, това заяви Димитър Бербатов, след като награди участниците на финалния турнир Данониада, който се проведе днес на празника на детето 1 юни.

Другият вариант за бъдещето на седемкратния футболист №1 у нас е треньорска кариера.

„Ако стана треньор ще е в чужбина. Имам идеи в тази посока. Просто съм се откъснал от родната действителност и не се виждам като наставник в България“, добави Берба.

Бившият ас на „Манчестър Юнайтед“ е категоричен, че ако през настоящия трансферен прозорец не си намери подходящ отбор ще сложи край на кариерата си.

Бербатов очаква да пристигне за начало на традиционния си летен отдих на Слънчев бряг на 14 юни. Същият ден стартира и Световното първенство в Русия.

Бербатов ще обитава собствения си апартамент в хотел „Маджестик“, който закупи преди години. Паралелно с двубоите от Мондиала, които ще наблюдава с дългогодишните си авери – бивши футболисти, сред които Тодор Кючуков, Александър Томаш, Косьо Мирчев и Юли Димитров, който е кум на Стилиян Петров ще поддържа форма с мачлета почти всяка вечер на спортния комплекс на „Хармони суитс“./flagman.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене