За скромните 8 762.12лв продават еднофамилната къща на бизнес дамата Костадинка Парапунова

  За скромната сума от 8 762. 12 лв. продават фа­милната къща на бизнес дамата от Петрич Коста­динка Парапунова. Къща­та е едноетажна и се нами­ра на улица Кожух -№34 в южния град. ЧСИ Шукри Дервиш е обявил публич­на продан за недвижимия имот по плана на Петрич на 30 този месец. Първо­началната цена от която ще стартира наддаване­то започва от наистина скромната сума от 8 762. 12 лв. без ДДС.

 Костадин­ка Парапунова е съпруга на бизнесмена Валентин, който бе мощен в бизнеса си с железни материали в първите години на демо­крацията. Той оглавяваше и партията на Яне Янев в Петрич, РЗС, от която пар­тия стана общински съ­ветник и изкара един пъ­лен мандат. След скандал с лидера му той замрази членството си, а впослед­ствие се оттегли завинаги от партийните редици на РЗС.

 Заради непогасени задължения към банки бизнес семейството от години търпи ударите на частните съдебни изпъл­нители от региона, освен Шукри Дервиш. Едноетаж­ната къща на съпругата му Костадинка е разполо­жена в урегулиран имот с размер 680 кв. м., който обаче остава засега вла­дение на Парапунова.

Венко Стефанов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене