Пишман сватба на Деси Цонева в Банско

„Не съм готова за сватба. Няма да се женя скоро. Рано ни е още да мислим за тези неща. Това е сериозно реше­ние. Все пак ние сме заедно само от една година!“

Това коментира дъщерята на покойния журналист Мит­ко Цонев – Деси.

35-годишната дама има връзка с издателя Явор Сте­фанов. Двамата изживяват истинска романтична приказ­ка, но все още не са готови за голямата стъпка, а именно да сключат брак. Това не им пре­чи да обикалят по екзотични места, където да свиват лю­бовни гнезда и да се радват един на друг. Последното им приключение завърши на Малдивите. Там двама­та влюбени се насладиха на кристално чиста вода, краси­ви плажове и се поглезиха в подводен ресторант.

Малко след като се прибра в България, Деси Цонева се озова на моминско парти на своя близка приятелка. Жен­ската компания купонясва до зори, а водещата, макар и на шега, влезе в ролята на булка­та. Цонева почти цяла вечер не свали воала на бъдещата младоженка от главата си.

Няма как да не отбележим, че той много й отива, но Деси и преди е носила такъв аксе­соар върху косата си. И то не на шега, а на собствената си сватба с Янчо Таков-младши, с когото имат син. Бракът им продължи 2 години и завър­ши катастрофално. Може би и това е причината към днеш­на дата Цонева да е толкова предпазлива и да не взи­ма решения, за които може по-късно да съжалява.

Щурата щерка на Митко Цонев бе на косъм от важна­та стъпка миналата година. С тогавашния си приятел Геор­ги Джамов се бяха сгодили и крояха планове за луда сват­ба. Деси искаше да се омъжи на пистата в Банско, докато се спуска със ски.

Малко след годежа жур­налистката обяви, че сватба няма да има.

Ралица Василева

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене