Задължават нощните заведения в Гоце Делчев да се регистрират в общинската администрация и полицията

Заведенията за хранене и развлечения с режим на работа след 24.00 часа следва да се регистрират в Общинска администрация и Районно управление „Полиция” в Гоце Делчев.

При неизпълнение на разпоредбите по чл. 5, ал. 1 и 2 от Наредба № 1 се носи административно-наказателна отговорност, като глобата е в размер от 500 до 1000 лева, съобщиха от пресцентъра на Община Гоце Делчев.

Образец на заявление за регистрация на работно време може да се получи от информационния център в сградата на Общинска администрация, както и да се изтегли от интернет страницата на Общината, раздел „Съобщения“.

След 01.06.2018 г. ще се извършат проверки за изпълнение разпоредбите на чл. 5, ал. 1 и 2 от Наредба № 1.

Съгласно чл. 5, ал. 1 и 2 от Наредба № 1 за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистотата, опазване на околната среда и защита имуществото на територията на община Гоце Делчев, всички собственици, наeматели/конценионери и ползватели на търговски обекти и заведения за хранене и развлечения, в които се упражнява търговска дейност и услуги са длъжни да уведомят писмено Общинска администрация-Гоце Делчев, за работното време на търговските си обекти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене