Свържете се с нас

ОБЯВИ

Стани част от фирма „РУМ“ ООД

Публикувано

на

Фирма „РУМ“ ООД търси да назначи готвачи, касиери и помощник кухня за заведение за бързо хранене.

Тел. за връзка: 0878840708

Фирма „РУМ“ ООД е сред во­дещите фирми в производството на тестени изделия в Благоев­град. Съществува от 2000 годи­на. Започва дейността си с пер­сонал от 4 човека. П роизвежда богата гама закуски, питки и из­пълнява поръчки по желание на клиента. Всички тестени изделия се правят на място, което ги пра­ви търсени и предпочитани сред клиентите. Неуморни служители работят денонощно, за да изпъл­нят поръчките и на най-претен­циозните клиенти в Благоевград. За празник или тъжно събитие фирма „ РУМ“ ООД е винаги на­среща. Никога няма да останете разочаровани от продукта, на който сте се спрели. За децата от училището в съседство винаги има пресни закуски, пици и други лакомства на достъпни цени.

Количеството и качеството на тази фирма вървят ръка за ръка. С наскоро обновеният интериор клиентите могат да се насладят на всички продукти и да изпият по чаша чай или кафе.

Всички продукти отговарят на изискванията за безопасност на тестените изделия.

Има обекти навсякъде в град Благоевград – кв. „Струмско“, ул. „Яне Сандански“ 1, ул. „Илин­ден“ 21Б, ул. „Тодор Алексан­дров“ 39, ул. „Джейм Баучер“ 15, ул. „Джейм Баучер“ 7. Това може само да ви говори, че клиентите са доволни и пазара се разраства.

В закусвални „РУМ“ всеки поне­делник търсете и вестник „Благо­евградска ВЕСТ“

коментара

ОБЯВИ

Фирма Транс Династи ЕООД търси международни шофьори на товарни автомобили

Публикувано

на

Фирма Транс Династи ЕООД гр. Благоевград във връзка със разширяване на дейността и стартиране на превози по нови дестинации: Русия, Украйна, Казахстан, Грузия, Армения и Азербайджан, търси да назначи международни шофьори на товарни автомобили.

Изисквания:

документи шофьорска книжка категория Ц + Е;

дигитална карта на водача;

международен паспорт;

валиден психо тест;

добро владеене на руски език.

Кандидатите отговарящи на изискванията да изпращат документите на следния e-mail: transdyn@gmail.com телефон за връзка: 073 88 08 69;

 

 

коментара

Продължете с четенето

ОБЯВИ

Фирма Транс Династи ЕООД търси мениджър проучване на пазари

Публикувано

на

Фирма Транс Династи ЕООД гр. Благоевград във връзка със разширяване на дейността и стартиране на превози по нови дестинации: Русия, Украйна, Казахстан, Грузия, Армения и Азербайджан, търси да назначи мениджър проучване на пазари.

Изисквания:

добро владеене на руски език, английски и беларуски.

документи шофьорска книжка категория – Ц

Кандидатите отговарящи на изискванията да изпращат документите на следния e-mail: transdyn@gmail.com телефон за връзка: 073 88 08 69;

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ