Неврокопчанинът Емо Чолаков се изгаври с Натали! Накара колежката му в Би Ти Ви да се поти пред цяла България (СНИМКИ)

Синоптикът на bTV Емо Чолаков постави колежката си Натали Трифонова в много неловка ситуация. Водещият на прогнозата за времето накара чаровната синоптичка, която бе гост на предаването „Търси се”, да потанцува, но не какво да е, а сиртаки.

Оказа се обаче, че вечно усмихнатата блондинка не знае стъпките на този танц, но предизвикателството беше отправено и тя трябваше да го изпълни.

„Емо, ще те мразя за това цял живот”, каза Натали и започна да преплита крака в такта на музиката.

Чаровната търновка трябваше да говори и за най-тежкия период в живота си, в който майка й пострадала сериозно при катастрофа на гръцкия остров Миконос. Двете дами били на АТВ и се блъснали в мотоциклет. „Намерих я в безсъзнание, легнала. Помислих си най-лошото, светът ти се срива за секунди. Докато чаках да дойде в съзнание, минутите бяха безкрайни”, каза с треперещ глас русокосата хубавица.

„Катастрофата много ме промени. След като се върнах в България, стесних кръга на хората около себе си. „Майка ми е най-важният човек в живота ми. Тя ми е всичко. Не си представям живота си без нея”, добави вечно усмихнатата блондинка.

Натали трябваше още веднъж да демонстрира танцови умения пред камерата, защото майка й я накара да влезе в ролята на световноизвестната гръцка синоптичка, която танцува, докато представя прогнозата за времето.

Тя веднага скочи и развъртя снага и започна да пее, отсичайки, че вече така ще представя прогнозата сутрин.

   

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене