Хороскоп за 27 май

ОВЕН

В неделя Ов­ни­те са с ло­шо са­мо­чувс­твие, но въп­ре­ки то­ва няма да ви лип­сва ене­ргия за ра­бо­та и по­ве­че­то от вас ще де­монс­три­рат сил­ни­те си де­ло­ви ка­чес­тва. Ед­на от доб­ри­те стра­ни на деня ка­сае ва­ши­те кон­так­ти, къ­де­то ще се срещ­не­те с хо­ра, го­то­ви да ви по­мог­нат в реа­ли­за­ция­та. Ре­зул­та­ти­те от ан­га­жи­мен­ти с фи­нан­сов ха­рак­тер няма да ви за­до­волят.

ТЕЛЕЦ

За Тел­ци­те неделя е до­бър ден, но ако се опи­тат да си слу­жат с хит­рост, ще за­губят. По­до­бен ме­тод на дей­ствие ще ви кон­фрон­ти­ра с хо­ра­та, кои­то са се зае­ли да ви под­крепят. Денят е мно­го ус­пе­шен за пъ­ту­ва­не. Ще има­те пре­въз­ход­ни кон­так­ти, въз­мож­нос­ти за про­веж­да­не на пре­го­во­ри. Мно­зи­на ще бъ­дат прия­тно из­не­на­да­ни от раз­ви­тие­то на лю­бов­ния им жи­вот.

БЛИЗНАЦИ

За Близ­на­ци­те неделя е из­клю­чи­тел­но ус­пе­шен ден. За мно­зи­на то­ва е на­ча­ло на но­во сът­руд­ни­чес­тво. При дру­ги от зна­ка денят се свър­зва с фи­нан­сов ус­пех, мес­тна про­фе­сио­нал­на из­ява и по-тясно сбли­жа­ва­не с парт­ньо­ри­те в биз­не­са. Не се ан­га­жи­рай­те с пре­го­во­ри или друг вид де­ло­ви раз­го­во­ри, за­що­то оно­ва, кое­то ще ви се пред­ло­жи, е край­но не­за­до­во­ли­тел­но.

РАК

Неделя е един от пе­че­лив­ши­те дни за Ра­ци­те, но не би­ва да раз­би­ра­те па­рич­ни при­до­бив­ки. Най-чес­то то­ва е въз­мож­но по ли­ния на обе­дин­ява­не­то и съв­мес­тни­те дей­ствия. Пол­зот­вор­ни кон­так­ти за деня, кои­то пре­диз­вик­ват но­ви ус­ло­вия и съз­да­ват пред­пос­тав­ки за прог­ре­сив­но раз­ви­тие. Не се под­да­вай­те на из­ку­ше­ния, ще ос­та­не­те из­лъ­га­ни от ваш обо­жа­тел.

ЛЪВ

Ло­шо­то нас­трое­ние на Лъ­во­ве­те ги под­тик­ва към мрач­ни мис­ли. Някои до­ри ще го схва­щат ка­то ин­туи­тив­на на­ме­са. Денят се оп­ре­деля ка­то блестящ за вас, въз­пол­звай­те се мак­си­мал­но от пре­дос­та­ве­на­та ви въз­мож­ност. То­ва оз­на­ча­ва пъ­лен ус­пех в лич­ни­те или де­ло­ви­те ан­га­жи­мен­ти. Дей­стве­ни на про­фе­сио­нал­но ни­во и за де­ла­та в биз­не­са. За мно­зи­на пред­стоят прия­тни ин­тим­ни ча­со­ве.

ДЕВА

Няма да има­те про­фе­сио­нал­ни или биз­нес­проб­ле­ми и за по­ве­че­то от Де­ви­те неделя но­си ус­пе­хи и по­ло­жи­тел­но раз­ви­тие в де­ла­та. След­вай­те съ­ве­та на хо­ра, с кои­то ра­бо­ти­те в един и съ­щи бранш. Не се зае­май­те с чис­то фи­нан­со­ви де­ла, за­що­то ще за­гу­би­те. В лю­бо­вен план мно­зи­на от Де­ва са го­то­ви да дей­стват аг­ре­сив­но. Но то­ва не е необ­хо­ди­мо.

ВЕЗНИ

Неделя ще до­не­се ус­пех на Вез­ни­те, са­мо ако раз­чи­тат на лич­ни­те си ка­чес­тва и на неот­ра­зи­мия си чар. Въп­ре­ки че мно­зи­на от вас за­поч­ват деня в със­тоя­ние на ле­ка аг­ре­сив­ност, ще бъ­де ху­ба­во, ако я по­тис­не­те и мис­ли­те в по­зи­тив­на по­со­ка. Денят е до­бър за пъ­ту­ва­не, кое­то ще бъ­де ус­пеш­но за вас и с въз­мож­нос­ти за нео­чак­ва­ни пе­чал­би, кои­то ще ста­би­ли­зи­рат фи­нан­со­во­то ви по­ло­же­ние.

СКОРПИОН

За Скор­пио­ни­те е мно­го важ­но да на­мерят хо­ра, с кои­то да съг­ла­су­ват уси­лия­та си за реа­ли­зи­ра­не на де­ло­ви­те си пла­но­ве. Доб­ре е да по­мог­не­те с лич­на на­ме­са, а не да се про­ти­во­пос­тав­яте чрез без­дей­ствие. Със съ­ща­та си­ла мо­же да се го­во­ри за хар­мо­ния­та в ин­тим­ни­те от­но­ше­ния. В про­фе­сио­нал­ни­те де­ла е въз­мож­но да ос­та­не­те не­до­вол­ни.

СТРЕЛЕЦ

Неделя е ли­шена от нап­ре­же­ние за Стрел­ци­те. Поч­ти всич­ки от вас лес­но би­ха мог­ли да реа­ли­зи­рат про­фе­сио­нал­ни­те си де­ла или да пос­тиг­нат па­рич­на пе­чал­ба. Де­ла­та във връз­ка с пос­лед­на­та все пак е доб­ре пред­ва­ри­тел­но да уго­во­ри­те. На ра­бот­но­то място е необ­хо­ди­мо да сте гъв­ка­ви. За­беля­зва се за­ни­же­но от­но­ше­ние към про­фе­сио­нал­ни­те ан­га­жи­мен­ти­те днес.

КОЗИРОГ

Ак­тив­нос­тта ви е нес­рав­ни­ма и то­ва е га­ран­ция за ус­пех. Във всич­ки от­но­ше­ния неделя е пре­въз­хо­ден ден за вас. За ед­ни но­си но­ва реа­ли­за­ция, при дру­ги тя ще се осъ­щес­тви чрез съв­мес­ти­тел­на дей­ност. Неп­рия­тно раз­ви­тие е въз­мож­но са­мо в до­маш­ни­те от­но­ше­ния. Ва­ши­те при­до­бив­ки за деня не са плод на слу­чаен ус­пех, а кон­кре­тен из­раз на твор­чес­ка реа­ли­за­ция.

ВОДОЛЕЙ

Ус­пе­хи­те на Во­до­леи­те се оп­ре­делят в три об­лас­ти днес. То­ва са фи­нан­си­те, кон­так­ти­те и про­фе­сио­нал­ни­те ан­га­жи­мен­ти. В биз­не­са е необ­хо­ди­мо да бъ­де­те по-сго­вор­чи­ви с парт­ньо­ри­те си. В про­ти­вен слу­чай де­ла­та ви няма да про­пад­нат, но ек­ви­ва­лен­тът на ва­ша­та пе­чал­ба ще бъ­де ни­сък. Въз­мож­ни са труд­нос­ти с де­ла, изи­сква­щи някак­во ад­ми­нис­тра­тив­но раз­ре­ше­ние.

РИБИ

Щас­тлива е неделя за Ри­би­те. Ус­пе­хи­те ви са в про­фе­сио­нал­ни­те де­ла, в биз­не­са, къ­де­то оча­квай­те па­рич­ни при­до­бив­ки. Из­бягвай­те спо­ро­ве­те, во­де­щи до кон­фрон­та­ция. Объ­рне­те вни­ма­ние на кон­так­ти­те – те ще бъ­дат пол­зот­вор­ни. Къс­ме­тът няма да ви из­не­ве­ри, ако се нуж­дае­те от влия­тел­на под­кре­па на мо­гъ­щи хо­ра. До­ве­ре­те се на бли­зък прия­тел.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене