Битов скандал между съседи вдигна на крак полицията в благоевградския квартал Струмско

 Donka

Домоуправителката Донка Михалкова и компанията й…

Днес в 13 часа на улица „Броди” № 32, вх. „В” метална врата, монтирана преди повече от 20 години стана повод за голям скандал, между съседи. Сашо – Кинаджията и съпругата му Пепа Малючка, които живеят в съшия вход на четвъртия етаж си поискали металната врата, която е монтирана на първия етаж. Домоуправителката на входа Донка Михалкова вместо да укроти съседите, наливаше масло в огъня с думите: – “Да, вратата е на Малючки и трябва да си я вземат” В апартамента на първия етаж живее благоевградският рапър Айс – Методи Байрактарски със съпругата си Елена и двете си деца. Айс сподели пред Топ Преса: Апартамента ми е подарък от сестра ми, взехме го на 18 септември 2013 г. Идеята беше там да направя ново звукозаписно и видеомонтажно студио, но защото апартамента е доста голям решихме да не го разваляме за студията. Съседите от входа постоянно се заяждат: Защо съм си боядисал пощенската кутия? Защо вратата ми е  черна на цвят? Защо имам решетки на прозорците?
От както сме се нанесли отношението към нас е много лошо, но днес прекалиха.  Днес със синът ми Гого тръгвахме за ралито “Планинско Благоевград 2014″, жената на кинаджията Пепа Малючка ме спря с думите: „Кога, ще ни дадеш вратата ?”.  Аз и казах, че вратата няма да им я дам, защото съм си купил апартамента с нея. А тя каза, че ще каже на Сашо да вземе шлаифа и да я демонтира… Аз се качих в колата и тръгнахме, мислих че това е несериозно…  Но все пак звъннах на сестра ми и й казах, ако има време да отиде до Елена, да види какво се случва.

20 минути по късно се обади сестра ми, каза, че скандалите продължават. Съседите се заяждат за глупости и след като ги попитала: – Защо всички мазенца по етажите са заключени, след като това е етажна собственост, а не лична? Те отговорили: – Айде, сега тия мазета са затворени преди 30 години. Малючки продължил да заплашва, че ще си вземе вратата, сестра ми му казала, че ще извика полиция. Отговорът му бил: -„ На това ми е, ако искаш викни и генерала”. Полицайте дойдоха, държаха се много професионално за което им благодарим. Предупредиха Малючки, че тази саморазправа е безсмислена, след като той самият няма документ с който да докаже, че тази врата е негова. Силно се надявам, че съседите ще се осъзнаят и ще спрат да се държат, като деца в детската градина „Дай си ми куклите, на си ти парцалките”.  Това, че живеем в този блок от една година не им дава право да се държат така.  Все пак не са ни го дали даром този апартамент.
Според мен комунизма отдавна не е на власт и аз няма да се оставя на тези бабки…

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене