ВИДЕО: Магазин за бои и мазилки JUB в Гоце Делчев предлага над 130 продукта, с които е готов да задоволи всякакви капризи на тема интериорни и екстериорни решения

Добре дошли в сезона на ремонтите и промяната! Ако искате да дадете нов вид на фасадата или вътрешните помещения на вашия дом, офис или хотел, то тази информация е много важна за вас. Как да направим своя избор?

За правилния избор на клиента са важни няколко основни момента :

– Кой произвежда продукта?

– Какво произвежда и дали може да се довери на качеството?

– Къде ще получи професионална консултация и ще може да закупи този продукт?

Продуктовата гама на компания JUB обхваща над 130 продукта, с които е готова да задоволи всякакви капризи на тема интериорни и екстериорни решения. Фабриката на  JUB е една от първите в Европа за производство на минерална боя. Създадена през 1875 година в бивша Югославия, преминала през всички исторически премеждия за изминалите почти 150 години, днес словенската компания JUB е от малкото в света, производител на боя със собствена система за оцветяване. Носител е на две престижни звания – „Най- добри международни компании“, а нейния продукт JUPOL „Марката, на която се доверяваме“. Малко са компаниите които могат да похвалят с такава възраст.

Има едно място в гр.Гоце Делчев, където можете да откриете разнообразието на марката JUPOL.

Магазин JUB – АНДИ-МАР на ул.Солун 23, ще ви предостави безплатна професионална консултация и цялата гама продукти на най- добри условия за цяла Югозападна България.

JUPOL – CLASIC, GOLD,MAT, POLMAT, SATEN са само една малка част от ТОП ПРОДУКТИТЕ с различно предназначение, външен вид и клас на мокро почистване. Същото важи и за серията бои за дърво и метал, както и за ГОТОВИТЕ ДЕКОРАТИВНИ ФАСАДНИ МАЗИЛКИ:  акрилни, силикатни, силиконови и нанотехнология.

JUB е разположила над 1 000 оцветяващи машини JUMIX в Европа и света и една от тях е на същото място в гр. Гоце Делчев Магазин JUB-АНДИ-МАР на ул. „Солун“ – 23. Тук имате възможност за избор от над 24 000 цветови нюанса в различна гама от продукти избрани от вас.

Високо квалифицирана бригада от майстори на JUB в Гоце Делчев е на ваше разположение при нужда да извърши външно и вътрешно боядисване, фасадна мазилка с поръчаният от вас цвят с качество, по-високо от цената!

На НАС се довериха много клиенти в града и района. Гордеем се с нашите завършени обекти!

гр. Гоце Делчев, ул. „Солун“ – 23

Справки и поръчки на тел: 0898 52 71 77

За повече информация влезте в www.vemaar-jub.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене