Свържете се с нас

Бизнес

ВИДЕО: Магазин за бои и мазилки JUB в Гоце Делчев предлага над 130 продукта, с които е готов да задоволи всякакви капризи на тема интериорни и екстериорни решения

Публикувано

на

Добре дошли в сезона на ремонтите и промяната! Ако искате да дадете нов вид на фасадата или вътрешните помещения на вашия дом, офис или хотел, то тази информация е много важна за вас. Как да направим своя избор?

За правилния избор на клиента са важни няколко основни момента :

– Кой произвежда продукта?

– Какво произвежда и дали може да се довери на качеството?

– Къде ще получи професионална консултация и ще може да закупи този продукт?

Продуктовата гама на компания JUB обхваща над 130 продукта, с които е готова да задоволи всякакви капризи на тема интериорни и екстериорни решения. Фабриката на  JUB е една от първите в Европа за производство на минерална боя. Създадена през 1875 година в бивша Югославия, преминала през всички исторически премеждия за изминалите почти 150 години, днес словенската компания JUB е от малкото в света, производител на боя със собствена система за оцветяване. Носител е на две престижни звания – „Най- добри международни компании“, а нейния продукт JUPOL „Марката, на която се доверяваме“. Малко са компаниите които могат да похвалят с такава възраст.

Има едно място в гр.Гоце Делчев, където можете да откриете разнообразието на марката JUPOL.

Магазин JUB – АНДИ-МАР на ул.Солун 23, ще ви предостави безплатна професионална консултация и цялата гама продукти на най- добри условия за цяла Югозападна България.

JUPOL – CLASIC, GOLD,MAT, POLMAT, SATEN са само една малка част от ТОП ПРОДУКТИТЕ с различно предназначение, външен вид и клас на мокро почистване. Същото важи и за серията бои за дърво и метал, както и за ГОТОВИТЕ ДЕКОРАТИВНИ ФАСАДНИ МАЗИЛКИ:  акрилни, силикатни, силиконови и нанотехнология.

JUB е разположила над 1 000 оцветяващи машини JUMIX в Европа и света и една от тях е на същото място в гр. Гоце Делчев Магазин JUB-АНДИ-МАР на ул. „Солун“ – 23. Тук имате възможност за избор от над 24 000 цветови нюанса в различна гама от продукти избрани от вас.

Високо квалифицирана бригада от майстори на JUB в Гоце Делчев е на ваше разположение при нужда да извърши външно и вътрешно боядисване, фасадна мазилка с поръчаният от вас цвят с качество, по-високо от цената!

На НАС се довериха много клиенти в града и района. Гордеем се с нашите завършени обекти!

гр. Гоце Делчев, ул. „Солун“ – 23

Справки и поръчки на тел: 0898 52 71 77

За повече информация влезте в www.vemaar-jub.com

коментара

Реклама
loading...

Бизнес

Водеща от bTV се е сдобила с лиценз за отглеждане на марихуана

Публикувано

на

Водещата на предаването „Мармалад“ по Би Ти Ви Радост Драганова се е сдобила с лиценз от Министерството на земеделието за отглеждане на марихуана, научи „Уикенд“ от два независими един от друг свои източници.

През лятото на миналата година фирма на забъркалата се в няколко търговски съдебни спора телевизионерка е получила правото да отглежда индустриален коноп в България, като документите са били разписани лично от земеделския министър Румен Порожанов.

През октомври 2018 г. Радост Драганова вече е добила първата си реколта индустриален коноп, като нивите, където отглежда растенията от рода на канабиса, са в района около Петрич, който се слави като най-благоприятния регион в България за отглеждане на „смешните“ растения.

Сега телевизионната водеща очаква втората си реколта. Според закона, добивът на индустриален коноп в страната е в периода май-октомври.

В началото на 2018 г. в страната ни тихомълком бе разрешено легалното отглеждане на индустриален коноп, след като през последните години марихуаната намери приложение в световната медицина и козметика. Според закона в България обаче добивът на индустриален коноп е възможен, само ако растенията бъдат събирани с корените. В момента, в който тревистата маса бъде отделена от стъблото, собственика на плантацията рискува присъда за наркоразпространение. Заради това малкото български фирми с лиценз за добив на индустриална марихуана са принудени да изнасят продукцията си заедно със стъблата в чужбина, където стоката се разфасова и отделя от стъблото и след това се продава на фармацевтични и козметични фирми.

Запознати с новия бизнес на Радост Драганова разкриха, че тя вече има договор с немска фирма за износ на конопено олио, което добива в България и извлича от марихуаната. Телевизионната водеща обаче никак не била доволна от приходите, тъй като у нас според закона психотропния ефект, дължащ се на веществото тетрахидроканабиол (ТНС) не може да надхвърля 0,2%. В други европейски държави допустимото ТНС в индустриалния коноп е до 5%.

Това е принудило чевръстата телевизионна водеща да наеме мастити адвокати, чрез които се опитва да промени закона за отглеждане на индустриален коноп.

Неотдавна Радост Драганова се похвалила с първия си успех – от Министерството на земеделието всеки момент ще разрешат и в България тревистата маса на индустриалния коноп да се отделя от стъблото. Нейни конкуренти в бизнеса с отглеждането на марихуана за медицински цели обаче я обвиняват, че тя се ползва със солидни връзки при министър Порожанов, като някои даже пускат и непристойни слухове.

pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето

Бизнес

Община Разлог обединява селскостопански производители и преработватели за създаване на клъстер

Публикувано

на

Община Разлог обединява селскостопански производители и преработватели за създаване на клъстер обхващаш територията на област Благоевград с център град Разлог.

Началото ще бъде поставено на 11 април с представяне на проекта „Клъстери за иновации в агропродуктите“. Целта на събитието е да събере на едно място земеделски производители, фермери, предприятията от хранително-вкусовия сектор, местни/регионални власти, изследователски институции на територията на област Благоевград.

По време на събитието ще бъде представено резюме на проекта и дейностите, които Община Разлог изпълнява като проектен партньор, както и етапа на реализиране на проекта. Проектът обединява осем партньора от четири страни –Гърция, Кипър, България и Албания. Водеща организация е Университета в Западна Атика, Гърция.

Проектни партньори са: Региона на Централна Македония, Гърция; Кипърски университет по технологии; Агенция за развитие на Лимасол, Кипър; Селскостопански университет в Тирана, Албания; Община Фиер, Албания; Община Разлог, България и Софийски университет „Св.Климент Охридски“, България.

Целта на проекта е да стимулира производството и разпространението на иновативни селскостопански и хранителни продукти на територията „Балкани – Средиземно море“, както и създаването на клъстери във всяка от държавите партньори по проекта. Клъстерът представлява географски свързана мрежа от сходни, взаимообвързани или допълващи се конкурентни фирми, които са изправени пред общи възможности за развитие и/или заплахи.

С други думи казано, клъстерът е своеобразна самоорганизираща се производствена система, в която фирми и други заинтересовани организации от определена географска локация (близостта на участниците е решаваща за успеха на клъстерните инициативи) си сътрудничат за повишаване на конкурентоспособността.

За създаването на клъстер с център Разлог е извършена диагностика на селскостопанския сектор във всяка община в Благоевградска област, създаден е и местен план за действие, следващата стъпка е реалното създаване на клъстер.

pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ