Свържете се с нас

Бизнес

ВИДЕО: Магазин за бои и мазилки JUB в Гоце Делчев предлага над 130 продукта, с които е готов да задоволи всякакви капризи на тема интериорни и екстериорни решения

Публикувано

на

Добре дошли в сезона на ремонтите и промяната! Ако искате да дадете нов вид на фасадата или вътрешните помещения на вашия дом, офис или хотел, то тази информация е много важна за вас. Как да направим своя избор?

За правилния избор на клиента са важни няколко основни момента :

– Кой произвежда продукта?

– Какво произвежда и дали може да се довери на качеството?

– Къде ще получи професионална консултация и ще може да закупи този продукт?

Продуктовата гама на компания JUB обхваща над 130 продукта, с които е готова да задоволи всякакви капризи на тема интериорни и екстериорни решения. Фабриката на  JUB е една от първите в Европа за производство на минерална боя. Създадена през 1875 година в бивша Югославия, преминала през всички исторически премеждия за изминалите почти 150 години, днес словенската компания JUB е от малкото в света, производител на боя със собствена система за оцветяване. Носител е на две престижни звания – „Най- добри международни компании“, а нейния продукт JUPOL „Марката, на която се доверяваме“. Малко са компаниите които могат да похвалят с такава възраст.

Има едно място в гр.Гоце Делчев, където можете да откриете разнообразието на марката JUPOL.

Магазин JUB – АНДИ-МАР на ул.Солун 23, ще ви предостави безплатна професионална консултация и цялата гама продукти на най- добри условия за цяла Югозападна България.

JUPOL – CLASIC, GOLD,MAT, POLMAT, SATEN са само една малка част от ТОП ПРОДУКТИТЕ с различно предназначение, външен вид и клас на мокро почистване. Същото важи и за серията бои за дърво и метал, както и за ГОТОВИТЕ ДЕКОРАТИВНИ ФАСАДНИ МАЗИЛКИ:  акрилни, силикатни, силиконови и нанотехнология.

JUB е разположила над 1 000 оцветяващи машини JUMIX в Европа и света и една от тях е на същото място в гр. Гоце Делчев Магазин JUB-АНДИ-МАР на ул. „Солун“ – 23. Тук имате възможност за избор от над 24 000 цветови нюанса в различна гама от продукти избрани от вас.

Високо квалифицирана бригада от майстори на JUB в Гоце Делчев е на ваше разположение при нужда да извърши външно и вътрешно боядисване, фасадна мазилка с поръчаният от вас цвят с качество, по-високо от цената!

На НАС се довериха много клиенти в града и района. Гордеем се с нашите завършени обекти!

гр. Гоце Делчев, ул. „Солун“ – 23

Справки и поръчки на тел: 0898 52 71 77

За повече информация влезте в www.vemaar-jub.com

коментара

Реклама
loading...

Бизнес

Хотелиери от Сандански проплакаха

Публикувано

на

През последните години много от барманите, сервитьорите и готвачите, работещи в курортния града напускат, за да…

Хотелиери и ресторантьори от Сандански се оплакват от липсата на квалифициран персонал, съобщи БНТ.

През последните години много от барманите, сервитьорите и готвачите, работещи в курортния града напускат, за да работят сезонно на морето или в чужбина, заради по-високите заплати. Заплатите в бранша в Сандански са от 700 до над 1000 лева, но работодателите се оплакват от липса на желаещи да работят.

До края на май между 30% и 40% от работниците в сферата на туризма в Сандански ще напуснат работа, по данни на местното сдружение на хотелиерите.

Заради липсата на персонал през последните години се налага практиката през лятото да бъдат назначавани ученици.

Те обаче могат да работят само с разрешение от Инспекцията по труда и най-много по седем часа на ден, като се забранява да се работи след 22 часа.

Един от хотелиерите отбелязва, че ако наемат млади хора на работа, които не са обучени, правят компромис с услугата, а това влияе върху клиента.

Решението, според хотелиера, е разкриването на повече паралелки за бармани, сервитьори и готвачи в професионалните училища.

Blitz.b

коментара

Продължете с четенето

Бизнес

„МИГ- Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово”, кани желаещите да представят проектни предложения по Мярка 10 “Интеграция на маргинализирани общности“

Публикувано

на

ВОМР с подкрепата на ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА

„Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020

„МИГ- Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово”, кани желаещите да представят проектни предложения по Мярка 10 “Интеграция на маргинализирани общности“ от стратегията за ВОМР на МИГ – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово посредством процедура на подбор на проекти за представяна на безвъзмездна финансова помощ: BG05M9OP001-2.024 МИГ – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово, Мярка 10 „Интеграция на маргинализираните общности“.

Целите на процедурата за безвъзмездна финансова помощ са:

Пълноценно участие в обществения живот на територията на МИГ – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово на лица от уязвими етнически общности с фокус върху ромите, чрез насърчаване на включването им в: заетост, образование, обучение и социални и здравни услуги.

Процедурата за безвъзмездна финансова помощ се реализира с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд чрез приноса на ОПРЧР за Водено от общностите местно развитие.

Процедурата е във връзка с изпълнението на Приоритетна ос 2  „Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване”, Инвестиционен приоритет 1 „Социално-икономическа интеграция на маргинализирани общности като ромите”q Специфична цел 1: Увеличаване на броя на лицата от уязвими етнически общности, включени в заетост, образование, обучение, социални и здравни услуги с фокус върху ромите, мигранти, участници с произход от други държави от ОП РЧР 2014-2020.

Проектите ще се изпълняват на територията на МИГ – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово, обхващаща територията на общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово.

Дейностите, които ще получат подкрепа включват:

 1. Направление „Подобряване достъпа до заетост”:
  • активиране на икономически неактивни лица;
  • посредничество за намиране на работа; професионално информиране и консултиране;
  • психологическо подпомагане;
  • мотивационно обучение;
  • предоставяне на обучение;
  • включване в стажуване, чиракуване, заетост в т.ч. в сферата на социалната икономика;
  • насърчаване на самостоятелната заетост и др.;
 2. Направление „Подобряване достъпа до образование”:
  • превенция на ранното отпадане от училище;
  • интеграция в образователната система на деца и младежи;
  • подобряване достъпа до образователни услуги за ранно детско развитие;
  • ограмотяване на възрастни;
 3. Направление „Подобряване достъпа до социални и здравни услуги”:
  • подобряване достъпа до и предоставяне на качествени социални и здравни услуги, в т.ч. интегрирани междусекторни услуги, съгласно специфичните потребности на целевата група;
  • предоставяне на индивидуални консултации и социално-здравна медиация на представителите на целевите групи;
  • повишаване информираността относно социалните и здравните им права;
  • насърчаване семейното планиране и отговорното родителство;
  • повишаване здравната култура и др.;
 4. Направление „Развитие на местните общности и преодоляване на негативните стереотипи”:
  • планиране, управление, наблюдение и оценка на инициативи за социално-икономическа интеграция на социално изключени хора, групи и маргинализирани общности и за общностно развитие;
  • общностни дейности за промяна на практики, имащи негативно влияние върху социалното включване;
  • подкрепа за включване на целевите групи в процесите на формиране и изпълнение на национални и местни политики;
  • инициативи за преодоляване на стереотипи;
  • инициативи за популяризиране на културната идентичност на етнически общности, вкл. в сферата на традиционните дейности и талантите (занаяти и изкуства).

 

Проектите трябва задължително да прилагат интегриран подход към нуждите на целевите групи. Това се изразява в съчетание на минимум две от горните направления дейности, като задължителен характер ще имат дейностите от направление 3.

Общ бюджет на процедурата: 293 375,00 лв.

Пълният комплект Условия за кандидатстване е публикуван на следните интернет адреси: https://umis2020.government.bg и и интернет страницата на МИГ: http://mig-gotsedelchev.com към документите по процедурата.

Първи краен срок за представяне на проектни предложения:01.07.2019 г., 17:00 часа

Проектните предложения по настоящата процедура за подбор на проекти, следва да бъдат подадени само по електронен път като се използва Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България (ИСУН 2020)https://eumis2020.government.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ