Свържете се с нас

Скандали

Жертвата на Иван Малкочев от Г. Делчев пред toppresa.com : Обеща да ни върне парите!

Published

на

Ето го мъжът жертва на измамата на Малкочев - Стоил Нешев!

Ето го мъжът жертва на измамата на Малкочев – Стоил Нешев!

“ Имам уверение че от вторник ще започне да ми веъща парите . Ако пак не си удържи на думата може да говорим. За момента ми се иска да му вярвам и да се оправим без много шум. Целта ми е да си взема парите не да го съсипвам.“ Това заяви специално за информационна агенция www.toppresa.com, обявилият се за измамен от неврокопския бизнсемен Иван Малкочев – Стоил Нешев. Той потвърди всичко изнесено срещу Малкочев в социалните мражи, потвърди че се е свързал с предаването „Господари на ефира“. Уплашил се от голямата масовост представителят на компанията „Хербъллайф“ от Гоце Делчев, Малкочев се свързал с Нешев и заявил че утре парите ще бъдат възтановени. Остава само да чакаме и следим случая, за развоя ще ви уведомим. Ето от къде тръгна скандала:

ШОК! Обавиха неврокопчанин за топ измамник! Ще го покажат по „Господари на ефира“?

коментара

Крими

ДОКАЗАНО!!! В Night Club – The MOON продават наркотици!!!!

Публикувано

на

На вниманието на всички родители и институции! Ние няколко пъти сме писали, че в Night Club – The MOON се разпространяват наркотични вещества, но никой не обръщаше внимание. Сега вече има очевадни доказателства. След ареста на охранител от The MOON, заради притежание на наркотици май картинката започва да се изяснява. Мартин Чименски бе задържан с 16 пакетчета кокаин. Браво господин охранител, браво The MOON, браво и на охранителната фирма.

Той работи в охранителната фирма на бивш полицай от областния град, но преди около месец е бил уволнен.  От фирмата работодател съобщиха, че от месец и малко, Мартин не работи при тях и не знаят с какво се занимава в момента… Ето на това му се вика да си измиеш ръцете… Заради  какво ли са го уволнили? Това хубаво момче Мартин Чименски, къде ли се е зарибило да стане дилър? В Night Club – The MOON – Благоевград, разбира се!  При нас сме имали десетки сигнали от родители на тийнейджъри, които сигнализират за разпространение на наркотици в дискотеката, но на кой да се оплачат, кой ще им обърне внимание? Сега се надяваме и останалите, които не вярваха да се замислят. Night Club – The MOON – Благоевград и охранителите разпространяват кокаин!

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Новини

До 10 000 лева глоба за хорото в Рилските езера

Публикувано

на

Мъжете, нагазили в езеро от Седемте Рилски езера, ще отнесат солени глоби. Снимката на танцьори в народни носии в езерото, разгневи стотици хора в социалните мрежи в събота. Фотографията е дело на известния етно-фотограф Асен Великов. Тя бе споделяна от мнозина възмутени.

Ден по-късно екоминистерството реагира. Дирекция „Национален парк Рила“ започва процедура за налагане на административни наказания и санкции за неспазване на режимите в защитената територия. Решението е във връзка със събитие на 11 август, събота, в района на циркуса на Седемте Рилски езера. Дирекцията е издала разрешение за заснемане на сцени от филм, като в заповедта на директора на парка са дадени изрични указания за начина на провеждане на снимачните дейности и организацията им. Заповедта не е била спазена, извършени са нарушения на Закона за защитените територии, плана за управление на парка и установените режими и норми в парка, казват от МОСВ.

На организаторите на събитието – Фондация „Нашият дом е България“, във връзка със  заснемане на филма „Нашият дом е България“ ще бъде потърсена административно-наказателна отговорност за неспазване на поставените условия по издадената съгласувателна заповед на директора на парка. При установяване самоличността на участниците в нарушението, които нерегламентирано са навлезли в езеро „Близнака“, също ще бъде потърсена административно-наказателна отговорност.

За юридически лица Законът за защитените територии предвижда налагане на имуществена санкция от 1000 до 10 000 лв., а на физически лица – глоба, като минималната е в размер от 5 до 100 лв., а максималната от 500 до 5000 лв., уточниха от екоминистерството

Вчера служителите на парка не допуснаха нерегламентирано навлизане на моторни превозни средства в защитената територия.

Снимка: Асен Великов

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2018
П В С Ч П С Н
« юли    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ