Свържете се с нас

Скандали

Жертвата на Иван Малкочев от Г. Делчев пред toppresa.com : Обеща да ни върне парите!

Публикувано

на

Ето го мъжът жертва на измамата на Малкочев - Стоил Нешев!

Ето го мъжът жертва на измамата на Малкочев – Стоил Нешев!

“ Имам уверение че от вторник ще започне да ми веъща парите . Ако пак не си удържи на думата може да говорим. За момента ми се иска да му вярвам и да се оправим без много шум. Целта ми е да си взема парите не да го съсипвам.“ Това заяви специално за информационна агенция www.toppresa.com, обявилият се за измамен от неврокопския бизнсемен Иван Малкочев – Стоил Нешев. Той потвърди всичко изнесено срещу Малкочев в социалните мражи, потвърди че се е свързал с предаването „Господари на ефира“. Уплашил се от голямата масовост представителят на компанията „Хербъллайф“ от Гоце Делчев, Малкочев се свързал с Нешев и заявил че утре парите ще бъдат възтановени. Остава само да чакаме и следим случая, за развоя ще ви уведомим. Ето от къде тръгна скандала:

ШОК! Обавиха неврокопчанин за топ измамник! Ще го покажат по „Господари на ефира“?

коментара

Новини

Красимир Уруджолов шеф на II Районно управление МВР – Благоевград потроши „Пежо“ и „Лада Нива“, седнал пиян зад волана!?

Публикувано

на

Изясняват нощен инцидент в двора на Второ полицейско управление в Благоевград. Смачкани са броните на два служебни автомобила – „Пежо“ и „Лада Нива“.

 „Пежо“-то е на началника Красимир Уруджолов. Той самият управлявал полицейския автомобил по време на инцидента, коментираха редови полицаи в социалната мрежа.

Уруджолов маневрирал към 1.00 часа след полунощ в двора на Второ управление. Преди това се връщал с патрулката от Симитли, където бил на банкет, разказаха очевидци.

Вероятно искал да провери подчинените си в нощните часове и пристигнал в управлението. Започнал да издирва дежурните на смяна патрулни полицаи. Вероятно ядосан, че не били на място, предприел действия по издирването им. Отправял и „благословии“.

Един от постовите на портала лично видял, че началникът Уруджолов ударил с „Пежо“-то паркирания в двора руски джип.

Учудващо е, че инцидентът не е отразен в полицейския бюлетин тази сутрин. Към момента не е известно дали директорът на Областната полиция Николай Хаджиев е запознат със случая, както и дали младият началник е тестван за алкохол.

Още по темата в печатното издание на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето

Скандали

Рекетира ли БТВ Юнион-Ивкони? Или как медии си позволяват да изнудват с фалшиви новини

Публикувано

на

Уважаеми граждани,

Уважаеми клиенти,

Уважаеми приятели,

Ние, ръководството на „Юнион-Ивкони“, се чувстваме длъжни да Ви кажем истината и обясним причината за активното ни медийно присъствие в ефира на БТВ и някои други медии.

Фалшива новина

В последните няколко дни въпросната медия си позволи за пореден път да излъчи серия от репортажи, които внушават на аудиторията невярна информация и да показват кадри без съгласието на заснетите граждани. Последният сюжет: шофьор на „Юнион- Ивкони“ в нетрезво състояние щял да управлява автобус по редовната ни линия от Лондон до София, но видиш ли благодарение на будни граждани, наши клиенти това не се е случило.

Фактите

Автобус с ДКН СВ 9941 КР, изпълняващ редовен курс по линията София- Лондон- София, следва да отпътува на 13 октомври 2018 г. от автогара „Виктория стейшън“ в Лондон в 22,00 часа местно време. Графикът за работа на екипажите, който е изцяло съобразен с Регламент 561 на ЕК, предвижда Шофьор 1, който е почивал повече от 48 часа в хотел в Лондон, да управлява автобуса до Германия /времето за шофиране без почивките е 9 часа/, откъдето да застъпят шофьори 2 и 3, които също са почивали 24 часа в хотел преди да застъпят. Шофьор 4, който е докарал автобуса до Лондон следва да се придвижи паразитно /без да шофира/ до Германия, където да почива 24 часа, от където да продължи по друга дестинация.

„Будните граждани“ виждат пътник с униформа на „Юнион-Ивкони“ /Шофьор 4/, в когото се усъмняват, че е пиян. Въпреки уверенията на Шофьор 1 и на дежурните диспечери от Централата в София, че набеденият Шофьор 4 е пътник, който в този и следващия ден е в почивка, притеснените пътници викат полиция. Полицията констатира изрядността на документите и шофьорите и дори показва на пътниците резултата от пробата- 0,00 промила съдържание на алкохол в кръвта.

Държим да отбележим, че във всеки момент, както в Лондон, така и във всяка крайна точка, на която и да е наша международна линия, разполагаме с шофьор „на разположение“, който следва да обезпечи евентуален резерв при необходимост!

Автобусът отпътува със закъснение от автогара „Виктория стейшън“, но изпълнява курса по график в пълно съответствие с българската и европейска нормативни уредби, нещо, което вече е установено от контролните ни органи.

Предисторията

На 17 август 2018 г. мениджър продажби в БТВ оферира реклама за „Юнион-Ивкони“ в медията.

На 20 август 2018 г. мениджърът в рекламния ни отдел отговаря: „Ще обсъдя нещата с ръководството, но чак такъв бюджет най-вероятно няма да са склонни да отделят.“

Следва период на „преговори“ и уточнения, в който няколко пъти бяхме „медийни герои“ в подобни фалшиви новини.

На 27 септември мениджърът продажби в БТВ ни напомни за себе си, като ни изпрати договор за реклама за 50 000 лв. без ДДС месечно! По-долу ще видите извадки от него.

Договорът не е подписан от нас.

Резултатът

Поредната порция фалшиви новини, целящи да демонизират „Юнион- Ивкони“, и разбира се, сме на ясно, че ще продължат да бъдат продуцирани, за да „информират“ аудиторията на „независимата и обективна, работеща в интерес на обществото българска медия“ БТВ.А иначе – Свободата да избираме е отговорност.

Нашият отговор

Още днес, с това отворено писмо стартираме кампанията „НЕ НА РЕКЕТА С ФАЛШИВИ НОВИНИ„. Като посредством всички наши информационни канали, включително чрез социалните мрежи и брандинг върху автобусите ни, ще информираме гражданите за всеки опит за изнудване от страна на която и да е медия. Защото свободата да избираме е отговорност.

ПОСЛАНИЕТО НИ

Далеч сме от мисълта, че сме идеални. Напротив, ежедневно виждаме и се опитваме да отстраним стотици наши пропуски и грешки, но никога не сме си позволявали компромис с Вашата сигурност. Започнахме с един и благодарение на усилията на екипа ни и Вашето доверие, днес оперираме с близо 400 автобуса. Изпълняваме огромна дори за европейските стандарти задача, като годишно изминаваме 40 милиона километра и реализираме 2 500 000 пътувания с ясното съзнание, че неудовлетвореността на дори и 1% от клиентите представлява огромна група от хора. Безплатно предоставяме социална обществена услуга под формата на отстъпки и намаления на стотици хиляди правоимащи граждани. Работим в един от най-трудните и нежелани за бизнес сектори, в който само в последните години фалираха 2/3 от операторите. С клиенти, със служители, с шофьори пред обективите на всички вас, пред медиите, включително и пред тези от тях, които в нас виждат „касичка“. А ние, трябва да си свършим работата и да осигурим спокойствието на тези хора, от които зависи сигурността Ви, защото не искаме и да помислим за ефекта от еднодневното преустановяване на обслужването ни.

Обещанието

Да срещнем адвокатите си в съда с тези на БТВ и на всички техни „репортери“, както и на медиите, позволили си да разпространяват фалшиви новини и да уронват авторитета на „Юнион-Ивкони“. И да ви информираме за резултатите от всеки един процес.

Съвсем скоро да ви разкажем за това кой, как и срещу какво мотивира някои т.н. „разследващи журналисти“ да провеждат т.н. „журналистически разследвания“.

Екип „Юнион- Ивкони“ /Tribun.bg

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ