Чужди мениджъри идват за неврокопчанина Васил Панайотов!

Освен него те ще следят и Роман Прохазка, което засили още повече идеята, че бъдещето им в Левски е все пo-малко вероятно

Почти сигурно двамата ще напуснат клуба като свободни агенти. Договорите им със сините изтичат, а ръководството на клуба прави твърде малко, за да ги задържи. Скаути на чужди клубове ще наблюдават двамата в последния мач от редовния сезон. Утре сините гостуват на „Верея“ на „Трейс Арена“. Двубоят в Стара Загора е от 20:00 часа и ще бъде предаван директно по „Диема спорт“.  Роденият в Гоце Делчев футболист е желан от норвежки клуб. Прохазка пък е в полезрението на полския „Лех“(Познан), както и на няколко израелски отбора. Словакът е желан и от родния си „Спартак“(Търнава).

През есента Васил Панайотов бе твърд титуляр, докато през пролетта много по-рядко намираше място на терена. Роман Прохазка пък бе най-използваният футболист от треньорския щаб. В последните мачове той действа като десен бек заради травмата на Милош Цветкович. От „Герена“ предложиха на двамата халфове да удължат споразуменията си с по един сезон. Клубът обаче не дава по-добри финансови условия на играчите. Ако в понеделник или вторник двете страни не се разберат, то двамата ще търсят късмета си през следващия сезон на друго място.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене